Suk! Ejeren havde sin nye Lamborghini i 20 minutter, og så skete det hér

Forestil dig, at du har købt en ny Lamborghini Huracán Performante Spyder, og kun får lov til at eje den i 20 minutter, før den bliver totalskadet. Læs hele historien hér!

2. juli 2020 af Kasper Erling

Denne topløse udgave af den ultimative baby-Lambo havde et kort liv – meget kort.

At købe en splinterny bil er noget, de færreste af os kommer til at opleve mere end et par gange. Hvis det skal være andet og mere end en Hyundai i30.

Så at køre Visa-kortet igennem hos Lamborghini-forhandleren må være en syret oplevelse, især fordi det i så fald stensikkert er belagt med platin. Altså kortet.

Alligevel har lige denne nybils-oplevelse nok ikke været verdens fedeste. I hvert fald kun ganske kort.

For fra en engelsk Lamborghini-kunde forlod forhandleren, til han fik smadret sin rasende dyre nyerhvervelse i form af en Lamborghini Huracán Performante Spyder, gik der kun 20 minutter, skriver boosted.dk.

Stoppede pga. af ‘mekanisk defekt’

I første omgang skete det ganske udramatiske, at Lambo-ejeren på motorvejen måtte trække ind pga. en ‘mekanisk defekt’, som det beskrives af engelsk politi på Twitter.

Ikke fedt i en ny bil – og da slet ikke i en Lamborghini til millioner af kroner. Men det skulle blive endnu værre. Meget værre.

For en varebils-chauffør når ikke i tide at registere den stillestående Lamborghini, hvorfor han planter sin bil lige bagi den spritnye italiener.

Varevogns-chaufføren pådrog sig ‘mindre hovedskader’, men ellers slap resten af de involverede personer nådigt fra uheldet.

Det samme kan ikke siges om Lamborghini’en, selvom sammenstødet aktiverede alle bilens sikkerhedssystemer. Vi tør slet ikke tænke på den værkstedregning. Kør forsigtigt derude!

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...