© PR

Reality-stjerne pakker Lamborghini ind i pels og får 6 mio. likes

Genialt eller dum, dummere: Kim Kardashian West’s super-SUV ligner nu noget fra en Jim Carrey-film efter PR-stunt på Instagram...

20. juni 2021 af Søren Juul

Den halvgamle del af redaktionen fik i denne uge et muntert flashback til dengang, Jim Carrey og Jeff Daniels tog flyvehop med en ombygget Ford Econoline Van pakket ind i pels, og læsset med hunde i kultfilmen “Dum, dummere” fra 90’erne (se det nederst i artiklen).

Det skete på dog et grundlag, der fik os til ønske os tilbage til en tid før reality-tv:

Megastjernen Kim Kardashian West har fået pakket sin stakkels Lamborghini Urus ind i falsk, hvid pels, der får den til at ligne en sporty udgave af den gode, gamle “Shaggin' Wagon”. Selv kabinen og hjulene er blevet lodne. 

Vi har lyst til at indsætte et SWAT-team og befri den stakkels 650 hk super-SUV fra ydmygelsen, men den smagløse happening går rent ind hos superstjernens 229 millioner følgere på Instagram:

Mere end 6 millioner har liket opslagene, hvor realitystjernen slænger sig tilfreds i den forulempede bil. Opslaget er en reklame for Kardashian’s tøjmærke, der sælger tøj i lignende stof – og den virker! Op til flere medlemmer af den mode-immune redaktionen kender nu til tøjmærket “Skims”, da vi skulle finde hoved og hale i den underlige historie fra Hollywood...

Lamborghini for nylig selv postet et billede af en Urus. Til sammenligning fik det billede 135.000 likes (!).

Det langt fra første gang, en sagesløs bil er blevet taget som gidsel i et salgsstunt. Se fem af de mærkeligste her.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...