Lamborghini Sián FKP 37 Lego Technic

Brug for den perfekte gave til Fars Dag? LEGO har lige lanceret denne Lamborghini!

Lego er gået sammen med Lamborghini og har skabt den vilde Sián-hybridmonster i klodser. Læs alt om hvad den kan, og hvad den koster lige hér!

28. maj 2020 af Anders Richter

Nyt Lego-projekt i kikkerten!

Hvis der er én ting, vi elsker næsten lige så meget som biler, er det Lego-biler. På redaktionen har vi tidligere samlet både Porsche 911 GT3 RS og Bugatti Chiron, og nu har vi fået et nyt projekt i kikkerten.

Lamborghini Sián FKP 37 Lego Technic

Lego + Lamborghini = fedt legetøj!

Lego er nemlig gået sammen med Lamborghini-fabrikken om at skabe en klodset (høhø!) udgave af mærkets vilde hybridmonster, Lamborghini Sián FKP 37! Hvis du har brug for en opfrisker på bilen med det mærkelige navn, så tryk hér!

Lamborghini Sián FKP 37 Lego Technic

Produceres i mere end 63 eksemplarer

Hvor Lamborghini Sián i fuld størrelse kun bliver produceret i 63 eksemplarer, er der bedre muligheder for at få fingrene i Lego's udgave, som indtil videre bliver produceret i et ubegrænset antal, og til en mere spiselig pris. Mere om det senere i artiklen. 

Lamborghini Sián FKP 37 Lego Technic

Her er, hvad Lego-Lambo'en kan!

Lego Technic bilen har bl.a. disse ret så seje features:

  • Fungerende saksedøre
  • Bagspoiler, der kan poppe up
  • V12-motor med fungerende stempler og krumtap
  • Fuldt funktionel 8-trins sekventielt gear 
  • For- og baghjulene kan dreje
  • Den består af 3.696 dele
Lamborghini Sián FKP 37 Lego Technic

Lamborghini Sián i størrelse 1:8

Lego-bilen er udført i størrelse 1:8 (vil du læse om en megadyr 1:8 modelbil, så klik hér!) Modellen er 13 cm høj, 60 cm lang og 25 cm bred, hvilket gør, at den passer perfekt ind på de fleste hylder eller børneværelser. Farven er udført i en limegrøn kulør, som passer perfekt ind i Lamborghini's farvetema. 

Lamborghini Sián FKP 37 Lego Technic

Direktøren for Lego glæder sig til at bygge den!

“Modellen er indbegrebet af den kompromisløse kvalitet, som både Automobili Lamborghini og Lego Koncernen står for. Vores 1:8 model og måden den blev lanceret på, er udtryk for den innovation og det talentfulde samarbejde mellem vores virksomheder. Den ikoniske model beviser, at med Lego Technic kan man bygge lige, det man kan forestille sig. Jeg ser frem til at bygge den autentiske model af denne futuristiske supersportsbil.” siger Niels B. Christiansen, adm. direktør i Lego Koncernen i en pressemeddelelse. 

Lamborghini Sián FKP 37 Lego Technic

Men hvad er prisen for Lego Technic Lambo'en?

Og hvad mangler vi så at fortælle? Jo, prisen selvfølgelig. For hvis du står i situationen, at du mangler den perfekte gave til Fars Dag lige om lidt, kan vi fortælle, at Lego's Lamborghini bliver sat til salg fra 1. juni til en pris på 2.899 kr. Du kan købe den ved at klikke ind på Lego's hjemmeside, og hvis Lego læser med, så sender I bare et eksemplar til redaktionen på Bil Magasinet, Finsensvej 6D, 2000 Frederiksberg. Vi bytter gerne med en stak bilblade...

TOP TIP! Hvis du ikke har 2.899 kr. til en gave, så kunne du jo i stedet give et abonnement på Bil Magasinet i gave til Fars Dag. Det er væsentligt billigere...

Se også videoen herunder, hvor I kan få et bedre visuelt indtryk af den nye "baby-Lambo". 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...