Lamborghini sælges: 52.000 kr.

En fyr, der kørte galt i sin Lamborghini Huracan med 300 km/t, hvorefter den brød i brand, sælger nu de sørgelige rester for 52.000 kr.

5. februar 2015 af Christian Thestrup


Kunne du tænke dig en Lamborghini Huracan? Så er du heldig. Normalt koster sådan en sag nemlig 4,4 millioner kroner, men lige nu kan du få en til 52.000 kr. Der er dog - ikke overraskende - en lille hage ved bilen.

Ejeren, den 35-årige ungarer Csapo Joska, kørte nemlig galt i den i september. Faktisk røg han af motorvejen med 336 km/t, og da bilen endelig holdt stille, brød den i brand. Både ham selv og hans medpassager slap fra uheldet uden de store skrammer, men som du kan se på nedenstående billede af Lamborghinien, der stammer fra salgsannoncen, kan det samme ikke siges om bilen.Uheldet skete på motorvej M7 uden for Budapest, og mens Csapo trykkede speederen i bund, optog hans medpassager turen med sin mobiltelefon. Og han stoppede først, da bilen holdt stille i grøften. Du kan se videoen under billedet af Lamborghinien, som den så ud, efter brandvæsnet havde slukket den i grøften.
Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...