Teaser: Lamborghini pirrer os med potentiel Nürburgring-rekord

Den nye Huracán Performante skulle efter signende have kørt hurtigere end 6 minutter og 57 sekunder. Her kan du se den lækre teaser-video.

21. februar 2017 af Anders W. Vorup


Efter et hurtigt kig på Lamborghini’s nyeste track-tyr, Huracán Performante, driller de os nu med kort film med små klip fra Nürburgringen, hvor Porsche 918 Spyder-rekorden på 6 minutter og 57 sekunder snart skulle være fortid.

Avanceret slankekur

Racerversionen af den nye Huracán har været på slankekur. En form for slankekur, som Lamborghini selv skulle have opfundet. 

Vi blev i første omgang introduceret for dette kulfiberkompositmateriale i 2010, hvor Lamborghini’s Sesto Elemento blev præsenteret. Den var bygget i dette materiale og vejede derfor kun 999 kg, selvom den havde den samme V10 motor, som en almindelige Gallardo.

Lamborghini har ikke offentliggjort nogen officiel tid endnu, men vi krydser fingre for, at den kommer sammen med præsentationen af Huracán Performante torsdag den 23. februar.

Spørgsmålet er, om tiden er hurtigere end Scuderia Cameron Glickenhaus SCG003S, som også præsenteres ved dette års Geneva Motor Show. Hvem tror du, der løber med førstepladsen?

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.