© Lamborghini

Lamborghini inviterer til bilfest i Tivoli. Du er velkommen

"Lamborghini Bull Run" komme til Danmark og kører gennem Tivoli

8. maj 2022 af Mikkel Thomsager

”Bull run” kalder Lamborghini-entusiaster det, når de mødes til træfs og køreture. 

Bull Run betyder tyreløb, hvilket refererer til tyren i Lamborghini's logo, og begrebet Bull Run refererer ikke til en bestemt begivenhed men til mange.

Således også i København hvor importøren Semler Premium, der har importen af Lamborghini i Danmark og Sverige, inviterer Lamborghini-ejere fra de to lande plus Norge til Bull Run i København.

Det sker den 18. maj, hvor mindst 50 Lamborghini’er parkerer på Axel Torv i Københavns centrum fra 14. til 16. for derefter at køre gennem Tivoli via hovedporten.

Importøren benytter i samme ombæring lejligheden til at vise den sjældne Lamborghini Countach DPI 800-4, som er udstillet i Lamborghini's pop up shop i Axel Tower.

Kun 112 eksemplarer 

Lamborghini Countach DPI 800-4 er en specialudgave af Countach produceret i 112 eksemplarer, der var udsolgt endnu inden Lamborghini påbegyndte konstruktionen, så også det er en sjælden mulighed.

I alle tilfælde er der fri adgang til at se bilerne på Axel Torv og med almindelig adgang til Tivoli, hvor bilerne kører hele vejen rundt og ud af hovedporten, som de også kører ind af.

“Vi er begejstrede over at kunne afvikle et så spektakulært show midt i København, og vi glæder os til at samle de mange smukke og fascinerende superbiler og ikke mindst vise dem frem til andre med lige så stor kærlighed til mærket som os. Ikke mindst er vi stolte over at kunne føre bilerne og deres ejere gennem et så legendarisk og kulturelt dansk midtpunkt som Tivoli” siger marketingschef hos Lamborghini Copenhagen, Mia Skjoldstrand.

Læs også: Her er verdens hurtigste biler.

 Lamborghini Countach DPI 800-4

© Lamborghini

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...