Lamborghini Huracan Sterrato
© Lamborghini

Lamborghini jagter kunder: Huracan som off roader

6. juni 2019 af Mikkel Thomsager
Lamborghini Huracan Sterrato
© Lamborghini

Er der ingen grænser for, hvilke biler der kan laves om til offroad brug? Åbenbart ikke. Lamborghini har selv præsenteret sit bud på, hvordan sportsvognen Huracan kan bygges om.

Lamborghini Huracan Sterrato hedder dette koncept, som er en firehjulstrukkket Huracan med bredde sporvidde, øget frihøjde og revideret køreprogram.

Lamborghini påpeger, at de allerede har erfaring med produktion af offroad'ere, med blandt andet Urus.

Udgangspunktet for Sterrato-versionen er den reviderede Huracán EVO med den kende 5.2 liter V10 motor her på 640 hk.

Lamborghini Huracan Sterrato
© Lamborghini

Mere nyt 12. juni

Ifølge Lamborghini er karrosseriet hævet 47 mm og sporvidden er forøget med 30 mm for at give plads til nye, 20" ballondæk.

Karrosseriet er forstærket flere steder blandt andet under bunden, med en ekstra bundplade. Ekstra LED-lys på taget og forkofangeren får den til at se mere hårdkogt ud.

I følge Lamborghini har man desuden justeret på bilens kørestilsprogram LDVI (Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata), som det er særligt egnet til offroad kørsel.

Lamborghini meddeler ikke noget om, hvornår den særlige Lamborghini Huracan Sterrato lanceres og om den overhovedet sættes i produktion, men når fabrikken ulejliger sig med at lave en konceptbil, er det næppe for sjov.

Der er allerede bygget flere eksemplarer af bilen, som kolleger fra USA angiveligt har prøvet, men der er embargo på deres køreberetning til 12. juni.

Lamborghini Huracan Sterrato
© Lamborghini

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...