Hør den nye Lamborghini Aventador SV!

Siden den vilde Lamborghini Aventador SV blev præsenteret i Genève i sidste uge, har vi glædet os til at høre den folde sig ud. Og det gør den her.

10. marts 2015 af Christian Thestrup


I sidste uge kørte præsidenten for Lamborghini-koncernen, Stephan Winkelmann, selv den nye Lamborghini Aventador LP 750-4SV op på podiet foran en spændt verdenspresse ved biludstillingen i Genève.

Det foregik stille og roligt, så siden har vi glædet os som små benzinhoveder til at høre den nye superbil folde sig ud. I forhold til den 'gamle' Aventador', har SV nemlig tabt sig 50 kg og fået 50 hk yderligere, så V12'eren bag de to skålformede stole nu yder 750 hk. SV står i øvrigt for Super Veloce, hvilket betyder lynhurtig på italiensk, så vores forventninger har været store.Og siden Lamborghini endnu ikke har været forbi redaktionen med nøglerne til et af de nye vidundere (vi har ellers åbnet til kontoret mange gange for at sikre, at den ikke er låst), blev vi glade, da vi faldt over denne video, hvor man kan høre den italienske vildbasse tage nogle gode omdrejninger - og forsvinde med et brøl ned af vejen. Og vi er ikke skuffede - nu glæder vi os bare til at høre meget mere.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...