Vind en komplet forårsklargøring

Trænger din bil til at blive frisket op? Så skal den have en professionel klargøring

12. marts 2013 af Bil Magasinet

De fleste Bil Magasinet-læsere bruger et par timer på at støvsuge, vaske og polere deres bil her i foråret, men vidste du, at du kan få en professionel specialist til at gøre det? Fagmanden arbejder hurtigt og effektivt, og har de rigtige værktøjer og kemikalier til rådighed, så han eller hun kommer helt i bund.

Fælgrens foretages for eksempel med højtryksrenser og et særligt rensemiddel, der renser fælgen fuldstændigt uden at skade dens overflade. Fagmanden udfører også en motorrumsvask uden at skade følsom elektronik, og vi garanterer for, at næsten uanset hvad du kører i, vil din bil blive som forvandlet på et par timer.

Universal Bilpleje og Bil Magasinet udlodder en komplet forårsklargøring, der omfatter:

Udvendig behandling
Shampoovask af bilen inkl. insektfjerner, vask af alle dørfalser og kanter, højtryksrensning af fælge med speciel fælgrens, motorrumsvask inkl. konservering, der forhindrer krybestrøm og deraf følgende startbesvær, behandling af alt plast/gummi og dæksider, pudsning af ruder, samt afsluttende vokspolering.

Indvendig behandling
Støvsugning af sæder samt tæpper i hele bilen, pudsning af ruder, aftørring af plast og vinyl samt imprægnering, som bringer nyt liv til træt interiør. Løse måtter vaskes for vejsalt og snavs.

Værdi
1.995 kr.

Betingelser
Præmien omfatter en forårsklargøring hos Universal Bilpleje, Prags Boulevard 59, 2300 København S. Tidspunkt for vinderens klargøring aftales med Universal Bilpleje.

Vindertrækning
Vinderen trækkes 1. maj kl. 12.00 og får direkte besked.

Læs mere hos Universal Bilpleje

Bilen på billederne
Den sølvgrå Alfa Romeo GTV tilhører en læser fra Kalundborg, der kører i den hver dag hele året rundt. Den kører formidabelt i betragtning af, at den er 16 år gammel og har kørt over 200.000 km, men her efter vinteren så den ærligt talt træt og mat ud. Vi kørte den derfor til et professionelt klargøringsfirma og bestilte en forårsklargøring.

Da vi hentede den igen dagen efter, stod den og skinnede i solen og lignede noget, der er på vej til træf i Alfa-klubben. En standardklargøring som dén her er ikke raketvidenskab, og du kan sagtens gøre det selv, men vil du hellere bruge din fritid på at køre i bilen, så få en fagmand til at gøre det.

Efter klargøring:

Før klargøring:


Hvorfor skal lakken renses inden den poleres?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...