Vind en highspeed-tur med Mika Häkkinen

Formel 1-verdensmester giver en tur i Mercedes SLS AMG for en Bil Magasinet-læser. Er du frisk?

5. februar 2013 af Bil Magasinet

Han er blandt de absolut største nulevende personer inden for motorsport, og den 13. februar kommer den dobbelte verdensmester i Formel 1 Mika Häkkinen til Danmark for at agitere imod spirituskørsel. Johnnie Walker bruger sit sponsorat af Vodafone McLaren Mercedes’s Formel 1-hold til at fremme budskabet om, at ”alkohol skal nydes med omtanke” over hele verden.

”Jeg ønsker at bruge den offentlige profil, som jeg har opnået gennem Formel 1, til øge bevidstheden om vigtigheden af ​​at gøre en personlig indsats til at folk ikke kører bil, når de har drukket alkohol. I Danmark har man en udfordring med, at det er et tabu, at bede folk om at lade bilen stå - men der er vi nødt til at adressere" siger Mika Häkinnen, der er ambassadør for Johnnie Walkers Join the Pact-kampagne.

Bil Magasinet har fået to billetter til det eksklusive lukkede arrangement på FDM Sjællandsringen. Dem udlodder vi til en læser, der kan tage en ledsager med. Begge får en highspeed-tur på Sjællandsringen i Mercedes SLS AMG med Mika Häkkinen bag rattet. Mika lover at give den 8-cylindrede AMG-motor godt med gas, og lader passagererne opleve brølet ude foran, når den 6,2-liters motor rammer 6.800 o/min og yder sine maksimale 571 hk. 0-100-tiden er 3,8 sekunder med en kompetent chauffør bag rattet, og det bliver ikke mere kompetent end Häkkinen, der bl.a. har deltaget i det tyske GT-mesterskab i SLS AMG GT3.

Tid & sted
Onsdag 13. februar 2013 kl. 10-14, FDM Sjællandsringen ved Roskilde

10:00
Ankomst til FDM Sjællandsringen. Q&A med Mika Häkkinen, kaffe og briefing

11.00
Demonstration ved Mika Häkkinen, highspeed-ture med passagerer

12:50
Frokost

14.00
Arrangementet slutter

Vinderen trækkes 11. februar kl. 12.00 og får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

-----

Vinderen blev: Berit Nielsen, Havdrup. Tillykke og god tur!


Hvilken spiritusmærke kører kampagnen Join the Pact?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...