BearDevil RED

Vind actionkamera til at sætte på bilen

Du kan nu vinde det lækre BearDevil RED action kamera, som passer perfekt til enhver situation med fart på

22. marts 2013 af Steen Bachmann

Optag dine vildeste drengerøvsstunts med billeder og video gennem den smarte hjælper. BearDevil RED optager dine stunts i 720P HD video eller tager 5 megapixel billeder hver tredje sekund. Kameraet er bygget ind i et lækkert aluminiumshus som gør at det er meget holdbart og endda vandtæt til 10 meter.

Boksen indeholder monteringsudstyr, klistermærker til montering og alt hvad du skal bruge for at komme i gang. BearDevil RED er kun 92 mm lang og vejer 84 g, så det kan nemt monteres på dig eller dit udstyr uden at genere. Kameraet er bygget ind i et lækkert aluminiumshus, hvilket gør, at det næsten ikke kan smadres, at det er vandtæt ned til 10 meter, stødsikkert og farven taler jo sit eget sprog - BearDevil RED. Kameraet kan styres af et et-knaps system, som gør det utroligt nemt at bruge.

Læs mere om BearDevil RED actionkameraet på Made4men.dk

Værdi
899 kr.


Hvor meget vejer BearDevil Red-kameraet?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bil Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...