Vind 2 x 2 billetter til DHB

Danmarks Hurtigste Festival 2013 byder på forrygende, larmende og actionfyldt underholdning. Er du frisk?

10. april 2013 af Bil Magasinet

Vinderne af DHB-konkurrencen blev:

Lars Christensen, Suldrup
Tina Christiansen, Ringsted

Vinderne får direkte besked. God fornøjelse!

______________________________________________________

 

Vores søsterblad Vmax lukker dørene op for landets største og vildeste bilfestival 31. maj-2. juni 2013. DHB har i år 15 års jubilæum, så der er lagt i kaminen til en endnu vildere oplevelse proppet med racing, fest, dækrøg, damer og tonsvis af hygge alle tre dage.

Danmarks Hurtigste Bil (DHB) er for biltosser i alle aldre, og ikke kun dem, der kommer med en Opel Kadett med lattergas og 1.100 hk.

Bil Magasinets chefredaktør Mikkel Thomsager har været speaker på strippen gennem alle årene, og møder naturligvis også frem i jubilæumsåret.

Bag DHB står tuning/styling-entusiasterne fra Vmax med chefredaktør Michael Holt i spidsen: "DHB er en kæmpe del af mit liv - vi knokler som gale, både på kontoret og på værkstedet, i mange måneder op til, og så er det altid en forløsning, når folk hygger sig og får en god oplevelse. Det er nok det, der er målet for mig - at tilskuere og deltagere er glade. Det er umuligt, at gøre alle tilfredse, men vi prøver! Vi ses til endnu en gang organiseret anarki til DHB 2013!," siger han.

"Nogle af de bedste oplevelse er at se de første gæster stå uden for porten en uge før DHB åbner, se en flad mark blive til en kæmpe bilfest og opleve så mange glade mennesker med samme interesse - tunede og topgejlede biler!," siger journalist og fotograf på Vmax, Henrik 'Henke' Larsson.

Teaser for DHB 2013

Præmie
2 x 2 weekendbilletter til DHB Classic Camp med partoutbillet og adgang til campingplads for bil/telt/campingvogn.

Værdi
800 kr. pr. stk. (ialt 2.400 kr.)

De to vindere trækkes 21. maj 2013 og får direkte besked.


Hvor foregår DHB?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...