Se billederne: Kia afslører 3. generation af Picanto

Kia Motors kan i dag afsløre de første detaljer i designet af den nye Picanto – den tredje generation af den sydkoreanske mikrobil.

22. december 2016 af Bil Magasinet

For Kia-entusiaster og mikrobil-brugere er der netop landet en tidlig potentiel julegave i redaktionens indbakke. De første billeder af den nye Picanto er netop offentliggjort, og det tyder på, at det sydkoreanske bilmærke har taget et pænt trin op ad design-stigen.

I den medfølgende pressemeddelelse beskriver Kia's danske importør bilen således:

– Den nye Picanto kombinerer et ungdommeligt og energisk nyt udvendigt og indvendigt design med et større potentiale for at personalisere sin bil – både interiør -og eksteriørmæssigt. Ved at bevare sine karakteristiske kompakte dimensioner giver den nye Picanto en mere assertiv holdning gennem mere dristige linjer og en levende farvepalette.

Bortset fra at vi her på redaktionen lige var nødt til at slå assertiv* op, så er vi tilbøjelige til at give Kia-folkene ret i, at de har ramt noget interessant med det nye design.

*assertiv

Ordet assertiv bruges især om personer, der har en stærk og selvsikker personlighed, men samtidig formår at hævde sig uden at krænke andre. 

– Gyldendal


Også indvendigt er der sket ting og sager. Her beskriver Kia deres nye mikrobil således:

- Indvendigt understreger bilens high-tech komfort, bekvemmelighed og sikkerhedsfunktioner det moderne og raffinerede nye kabinedesign, med en smartere og mere effektiv interiørpakke end nogensinde før.

Kia's helt nye mikrobil bliver endeligt afsløret i begyndelsen af 2017.

Er du enig i Kia's opfattelse af det nye design? Byd gerne ind med din mening i kommentarfeltet herunder.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...