Rød Kia Picanto, forfra

OVERBLIK: Så er der danske priser på ny Kia Picanto

Kia er klar med danske priser på deres mikrobil, som er lige på trapperne. Picanto lanceres hos forhandlerne i løbet af de næste par uger.

25. april 2017 af Mathias Brandt

Picanto blev den tredje mest solgte mikrobil i 2016, så den nye model har noget at leve op til. Den skal jage førstepladsen i mikrobilklassen, som VW Up stadig sidder på. 

Fra lanceringen er den nye Picanto tilgængelig med to benzinmotorer. Det bliver henholdvis en 1-liters med 67 hk samt en 1,2-liters med 84 hk. 

Den største 1,2-liters motor kan kun fås i udstyrsniveauerne Comfort, Advance og GT-Line. I Comfort starter den fra 129.999 kr.

Fra 4. kvartal kommer den nye 1,0-liters benzinmotor med turbo og direkte indsprøjtning, der yder 100 hk. Det er en motor, vi har høje forventninger til.

Kia Picanto, interiør

Det danske modelprogram

Prisen på den nye Picanto starter ved 94.999 kr. for den lille 1-liters med tre cylindre og udstyrsniveau Vision med nødbremse, elruder for, fjernbetjent centrallås samt automatisk op/ned-blænd på fjernlys.

Udstyrsniveauet over hedder Comfort og her får du også ratbetjent radio, AUX og USB, LED kørelys, elruder bag, elspejle med varme og tonede ruder. Her starter prisen ved 104.999 kr.

Det er værd at bemærke, at man desværre skal helt op i næsthøjeste udstyrsniveau, Advance, før aircondition er standard. Du kan også vælge at tilkøbe det i en Comfort til 7.999 kr.

Udover Aircondition har udstyrsvarianten Advance yderligere varme i forsæder, varme i rat, læderrat/gearknop, Bluetooth og 4 højtalere. Prisen starter fra 114.999 kr.

GT-Line er ny topvariant

Topvarianten GT-Line adskiller sig fra det øvrige modelprogram med GT-line designdetaljer i form af nye sideskørter, for- og bagkofanger, dobbelt udstødning samt et mere sportsligt rat. Dertil kommer den med 16” alufælge, krom håndtag udvendigt, LED baglygter, tågeforlygter, kromliste langs vinduer, klimaanlæg, kunstlæderkabine, armlæn mellem forsæder plus sorte højglansdetaljer i kabinen. Billigste GT-Line er udstyret med den lille 1-liters motor og koster 129.999 kr. 

Picanto GT-Line kan fås med en 7” skærm med navigation, bakkamera, bakalarm og Apple CarPlay, men det er et tilkøb til 10.999 kr.

Den nye Picanto kommer i 11 forskellige farver, hvoraf seks er nye.

Basisversionen har 14” stålfælge, og derudover kan kunderne vælge mellem fire typer aluminiumsfælge med en diameter på mellem 14”-16”.

Rød Kia Picanto, bagfra

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...