Kia Niro EV, 100% elektrisk

Ny Kia Niro med ekstra stød i!

Der er godt nyt til elbils-elskerne: Kia fuldender Niro-modelrækken med ny 100 pct. elektriske variant.

4. maj 2018 af Mathias Brandt

KIA har lige afsløret den helt nye elektriske version af Niro på International Electric Vehicle Expo i Jeju, Korea. Kia Niro EV får sin europæiske debut på Paris Motor Show i oktober 2018

Kia Niro EV slutter sig til de to andre varianter af Niro, nemlig Niro Hybrid og Niro Plug-in-hybrid. Niro EV på en ny kølergrill, et specielle luftindtag og pileformede LED-kørelys.

Læs testen om den vellykkede hverdagshybrid – Kia Niro Plug-in-hybrid

Kia Niro EV er udstyret med den nyeste generation af Kia’s elektriske drivlinje, der bruger nye produktionsteknologier, der er udviklet specielt til fremtidige Kia EVs. Kia Niro EV fås med to forskellige batteripakker. Du kan enten vælge mellem et batteri på 39,2 kWh, der har en teoretisk rækkevidde på 300 km. Derudover fås den med en 64 kWh lithium-polymer batteripakke, som Kia siger er i stand til at kunne køre over 450 km på en enkelt ladning med nul emissioner. 

Kia Niro EV, 100% elektrisk

Niro EV er med til at understreget Kia’s elektriske udvikling, som er gået stærkt de sidste par år. Kia kan blandt andet bryste sig af, at have den mest solgte plug-in-hybrid herhjemme – den kan du læse om her.

Inden længe kan du læse en test af den nye Kia Niro EV i Bil Magasinet. Vær sikker på ikke at misse testen og tegn abonnement på Bil Magasinet. Få de første 3 numre for kun 99 kr.

Niro EV kommer til salg i Korea i anden halvdel af 2018 og introduceres til markeder i Europa i løbet af 2019.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...