Kia Rio GT-Line bagfra

Kia Rio får velfortjent GT-behandling

Se den nye Kia Rio GT-Line før den officielle lancering. GT-Line giver en frisk opgradering både indvendig og udvendig.

24. januar 2018 af Mathias Brandt

Kia viser nu de første billeder af den nye Rio GT-Line forud for den officielle premiere under den internationale biludstillingen i Geneve. Kia Rio slutter sig til rækken af modeller der kan fås med GT-Line.

Rio GT-Line er udstyret med Kia’s 1,0-liters T-Gdi motor –Den nye Rio GT-Line kommer til salg i Danmark til april.

Nye GT-designdetaljer

Udvendigt får Rio nye designmæssige features som for eksempel en kølergrill i sort højglans og krom, 17” GT-Line alufælge og LED-tågeforlygter med inspiration fra lygterne på cee'd GT og procee’d GT. Det udvendige design afsluttes af dobbelte afgangsrør, LED-kørelys, rudelister i krom samt tagspoiler og panellister i sort højglans.

Bilen kan fås i seks forskellige lakfarver: Aurora Black, Platinum Graphite, Signal Red, Clear White, Silky Silver og Most Yellow.

I kabinen får Rio en række GT-Line detaljer. Sæderne er beklædt med kunstlæder og stof med grå kontrastsyninger og et D-formet læderrat. Instrumentpanelet har fået et nyt kulfiberlook.

Kia Rio GT-Line interiør

Effektiv 1,0-liters T-Gdi motor

I Rio GT-Line yder den lille 3-cylindrede 1,0-liters T-Gdi motor 120 hk ved 6.000 omdr./min., og drejningsmomentet på 172 Nm er til rådighed fra 1.500-4.000 omdr./min. Hvilket er et fint match til bilen. Rio GT-Line kører op til 21,3 km/l (NEDC, ved blandet kørsel), og CO-emissionerne udgør 107 g/km. Motoren er komplet sammen med en 6-trins manuel gearkasse.

Senere på året kommer Rio GT-Line også med en 1,2-liters og en 1,4-liters MPI-benzinmotor uden turbo og Kia’s 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse.

KIA Rio GT-Line lanceres i Danmark til april.

Kia Rio vil blive solgt med Kia’s garanti på 7 år eller op til 150.000 km som standard. Vi kender desværre ikke priserne endnu.

Kia GT-Line forfra

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...