Kia kører skarp kampagne på tre af sine bedst solgte modellerne

Der findes en bil til næsten alle behov, om det skal være en lille bybil, en minibil eller en større SUV, så har Kia sænket prisen, så du får ekstra meget udstyr for pengene.

19. august 2017

Der er stor efterspørgsel på SUV-modellerne i øjeblikket. SUV’erne giver det bedre overblik i trafikken da man sidder højere og pladsen er ofte god. Nu kan du spare 50.000 kr. på lækkert ekstraudstyr i en Kia Sportage Advance Edition.

Grundet den store efterspørgsel på SUV modeller, har Kia lavet en ny kampagnevariant, med ekstra meget udstyr. Kampagnevarianten hedder Sportage Advance Edition, og prisen starter fra kr. 347.875 kr. for en 1,7 diesel 115 hk. Ekstraudstyrslisten indeholder bl.a. 7” navigation med touch skærm, Apple CarPlay, bakkamera med dynamisk guide, bluetooth, fartpilot, læderrat og gearknop, vognbaneassisten, aut. nedblændeligt bakspejl, 2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg, regnsensor, sædervarme i for –og bagsæder, 19” alufælge, parkeringssensor bag, tågelygter for, dellæder i kabinen, elektronisk lændestøtte i forsæde, varme i rattet. Prisen på skrabet Kia Sportage starter ved kr. 289.888 kr.

Har du slet ikke behov for en stor SUV, kan du stadig gøre en god handel hos din KIA forhandler. Der er også penge at spare på de helt nye modeller; Kia Picanto og Rio.

Lige nu sparer du 12.000 kr. på ekstraudstyr i en Picanto Advance Edition med den velkørende 1,0 liters benzinmotor (67 hk). I en Advance-model, får du i kampagnemodellen yderligere 14” alufælge, tågelygter for og farvetillæg (gælder ikke clear white). Det er alt sammen udstyr til en værdi af 13.997 kr., men med en merpris på bare 1.996 kr., sparer du 12.000 kr. på ekstraudstyr. Picanto 1,0 Advance Edition koster kr. 116.995,-. For yderligere 1.000 kr. kan du opgradere alufælgene til 15”.

I samme kampagneperiode får du ved køb af den populære Kia Rio 1,0 T-GDI Comfort både farvetillæg og 17” alufælge til en værdi af 15.497 kr. med uden beregning.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...