Kæk mikro-koreaner: Kia har piftet deres nye Picanto op – se billederne her

Kia har lige sendt os de første billeder af den nye Kia Picanto, som vanen tro er langt mere udfordrende end de europæiske konkurrenter.

4. januar 2017 af Bil Magasinet

Den nye Picanto forsøger at tilføre en ungdommelig og energisk karakter til A-segmentet, som Kia mener, der har manglet. Den nye model, vi ser på billederne, er udstyret med Kia’s GT-Line, som får den til at se lidt mere frisk ud og kan piftes op med 11 forskellige karrosserifarver. 

Indvendigt er den centrale del i kabinen et nyt infotainmentsystem med en ny touchskærm, så personerne i bilen ifølge Kia har adgang til det nyeste indenfor teknologi i biler. Picanto giver stort potentiale for kundernes individualisering af bilerne, da de kan vælge mellem en række forskellige farver til interiør og indtræk.

Med en 15 mm længere akselafstand (øget fra 2.385 mm til 2.400 mm) skubbes hjulene længere ud i bilens hjørner, hvilket skulle give bilen en mere selvsikker fremtoning. Med kortere overhæng foran og længere overhæng bagpå har den nye model samme længde (3.595 mm) som forgængeren.

Køberne af den nye Picanto vil kunne nyde godt af en endnu mere praktisk bil end tidligere med mere kabine- og bagagerumsplads. På trods af den forlængede akselafstand bibeholder Picanto sine karakteristiske kompakte dimensioner. 

Kia præsenterer den nye Picanto for offentligheden for første gang i forbindelse med den internationale biludstilling i Geneve til marts, og bilen kommer til salg i slutningen af 2. kvartal 2017.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...