Her er den nye Kia Sorento, men vi kan ikke blive enige om, hvad vi synes...

Kia står klar med en helt nye generation af SUV'en Sorento, og vi er ikke i tvivl om, at børnefamilierne vil elske den, men designet skal man lige vænne sig til.

17. februar 2020 af Anders Richtrer

Sig hej til Kia Sorento

Den årlige biludstilling i Genève er lige rundt om hjørnet, og det betyder, at der i den kommende tid vil blive spyttet massevis af nyheder ud fra de store bilmærker. En af de første er den nye Kia Sorento, som de netop har sendt billeder ud af. Skråt forfra kan vi godt se, at den helt klart har fået et mere markant og stærkt design. Skråt bagfra kan vi dog ikke helt blive enige på redaktionen om, hvad vi synes.

Plads til syv

Informationerne fra Kia er meget sparsomme, og det eneste, vi egentlig kan fortælle er, at modellen vil blive en del af Kia's globale lineup, hvilket betyder, at den også skal kunne sælges i USA. Det kan måske forklare bagende-designet, som helt er mere markant end det er smukt, og hvis vi kigger på SUV'er i USA pt., så er det helt klart den type af designs, der hitter. I Europa kører vi dog en lidt anden stil. 

Vil du gerne læse om de nyeste biler på det danske marked, så husk at købe et abonnement på Bil Magasinet. Lige nu får du 3 blade for kun 99 kr. Så hvad venter du på?

Sorento er den største SUV i det europæiske modelprogram, og den nuværende kan fås med syv sæder, og eftersom den nye ikke er blevet mindre i størrelse, er der alt grund til at tro, dette fortsat er en mulighed. Kia pointerer samtidig at Sorento er bygget på en helt ny platform, som også skal bruges til andre af deres SUV'er i fremtiden.

Mere info følger...

Ligegyldigt hvad, så glæder vi os til at få flere informationer om en af de vigtigste biler i Kia's lineup. Følg med her på sitet, hvor vi nok skal opdatere, så snart der er nyt. 

Priser er det også for tidligt at spå om, men til sammenligning kan vi sige, at den nuværnende Kia Sorento starter ved 699.900 kr. i Danmark.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...