Gode privatleasingpriser på ny Kia Ceed

Privatleasing er for alvor på vej tilbage. Nu er Kia klar med leasingpriser på deres velkørende Golf-konkurrent, der tilmed er blandt finalisterne til Årets Bil 2019. Få overblikket her

9. november 2018 af Bil Magasinet

Privatleasing af den nye Kia Ceed – enten 5-dørs eller stationcar

Den nye Ceed er blevet langt mere frisk at se på, den har et flot motorudvalg og ganske underholdende køreegenskaber. Dette var nogle af grundene til, at stort set hele Bil Magasinets redaktion stemt Kia Ceed i finalen til Årets Bil 2019, hvor den er en af fem kandidater.

Læs Bil Magasinets anmeldelse af Kia Ceed her

Udbetaling på 9.995 kr.

Med en udbetaling på 9.995 kr. og en løbetid på 36 måneder, varierer den månedlige ydelse alt efter kørselsbehov og model.

For den laveste ydelse på 2.895 kr. i måneden får man 15.000 km årligt i en veludstyret Ceed Vision 1,0 T-GDI (120 hk) med bl.a. sædevarme i forsæder, varme i rat, Apple CarPlay, Automatisk nødbremse, bakkamera m. dynamisk guide, touchskærm og LED kørelys. Prisen gælder både 5-dørs og stationcar (SW).

Er temperamentet til den større 1,4 liters turbobenzin motor (140 hk) koster det dig 400,- kr. mere. Altså får du 15.000 km. årligt for 3.295 kr. Igen er der frit valg mellem 5-dørs og stationcar (SW).

Endeligt kan også få Kia’s udemærkede 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse, kombineret med 1,4 T-GDI motoren og lidt mere udstyr i Comfort udstyrsniveau for 3.695 kr. om måneden. Her er der tale om en stationcar (SW).

Seat har også skruet prisen helt i bund på deres Seat Leon Stationcar - se leasingpriserne her

Forsikring fra 3.395 kr.

Når du privatleaser skal du selv afholde omkostninger til brændstof, dæk og forsikring. Hos Kia tilbyder de en Kia-forsikring fra 3.395 kr. årligt (kasko og ansvar).

Giv Bil Magasinet i julegave

Giv Bil Magasinet i julegave til en du holder af. Vi har gjort det nemt og hurtigt at give gode julegaver. På Magasinetgaver.dk kan du nemlig nemt og hurtigt få julegaven i hus. Du bestemmer selv, om det skak være 5, 8 eller 12 måneders abonnement på Bil Magasinet. Læs mere om julegaven her

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...