© Next Level

Tre-akslet monstertruck ruller ud fra Jeep-forhandlere i Californien

Mens vi venter på Jeep Gladiator måske kommer til Danmark, har californiske Next Level bygget den om til en tre-akslet Brutalis, der gør dig til kongen af terrænkørsel og genbrugspladsen.

26. april 2021 af Søren Juul

Pick-up varianten af offroaderen Jeep Wrangler er en barsk fætter kaldet Gladiator. Den har forlænget chassisramme og akselafstand, dobbeltkabine, et praktisk lad og du kan afmontere døre, vinduer og tag. 

© Next Level

Den har været på markedet i USA et par år og har kurs mod Europa. Den figurerer i hvert fald på den tyske Jeep-importørs hjemmeside, men vi afventer i skrivende stund på svar fra den danske importør om den finder vej til Danmark eller bliver afvist ved grænsen. 

© Next Level

Bor du i Californien kan du nu gennem en Jeep-forhandler i Huntington Beach bestille din Gladiator med ekstra store overarme og forstørre vilje til at fat, når asfalten slipper op. 

Firmaet Next Level har ombygget modellen med en ekstra bagaksel i stil med den legendariske Mercedes G63 AMG 6x6, omend du må undvære superkræfter i motorrummet.

© Next Level

Tre motorer og sekshjulstræk

Under kølerhjelmen kan du vælge mellem tre motorer: en 2,0 liters turbobenzinmotor med 273 hk, en 3,6 liters V6 benzinsugemotor med 290 hk og 3,6 liters V6 turbodiesel med 381 hk.

Gladiator 6x6 trækker som udgangspunkt permanent på fire hjul, men du kan tilkoble den bagerste aksel elektrisk fra kabinen, hvis terrænet viser tænder.

Undervognen er udstyret med støddæmpere fra offroadspecialisten Fox og motorens kræfter sendes i underlaget gennem grove terrændæk på 21” fælge. 

© Next Level

Heftig merpris på 800.000 kr. plus afgift

Jeep Gladiator 6x6 koster fra 815.000 kr. uden danske afgifter i USA. Til sammenligning koster en Jeep Gladiator fra godt 208.000 kr. derovre på den anden side af dammen, men så får du også en unik monstertruck i så god kvalitet, at Jeep kan stå inde for den. Efter planen skal flere Jeep-forhandlere have den i sortimentet.  

Derudover lokker Next Level's Gladiator 6x6 med et større lad, så du ikke behøver køre to gange på genbrugspladsen. Fra ekstraudstyrlisten kan vi spotte et heftigt trækspil til forkofangeren og en gigantisk lysbro til taget.

Se flere billeder af den vilde pick-up nedenfor. 

Next Level installerer nye sæder med håndsyet nappalæder. 

© Next Level

Du kan bestille din Gladiator 6x6 med et trækspil i snuden fra producenten Warn.

Der er gode chancer for at blive set i trafikken, hvis du bestiller din Gladiator 6x6 med denne voldsomme lysbro på taget. 

© Next Level

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...