Se den vilde VW Amarok Hunter Edition

Kig med når Mikkel Thomsager viser rundt i enhver jægers vildeste drøm, nemlig en VW Amarok Hunter Edition, der er udstyret med alt fra kaffemaskine til våbenskab

19. marts 2015 af Mikkel Thomsager


Det er de færrste, der ved, at Bil Magasinets chefredaktør Mikkel Thomsager har jagttegn. Det eneste han nogensinde har skudt er godt nok også en gammel Mercedes, men til gengæld har han stor erfaring med biler, og i det nye nummer af Bil Magasinet, der er på gaden i dag den 19. marts 2015, kan du læse hans test af enhver jægers største drøm - nemlig en Jeep Wrangler og en VW Amarok, der er blevet udstyret med alt, hvad et jæger-hjerte kan begære.

Her kan du læse et uddrag fra artiklen og en en video af Mikkel, der viser rundt i den vilde Amarok...

Den bløde skovbund giver en træg fremfærd. Jeep’en skal have mere gas for at tygge sig gennem den gennemblødte muldjord under de blege trækroner. Egentlig burde jeg have rekognosceret til fods, før jeg kastede mig ud i denne omgang offroad-kørsel. Jeg burde også have slået firehjulstrækket til, men indledningsvis lignede det bare en uskyldig skovvej. 

Nu synes civilisationen at have forladt idyllen, og et mudderhul i vejen viser sig fatalt. Den hvide Jeep Wrangler Un­limited, der allerede er godt snavset til, begynder at spinne i mudderet trods dæk med mønster som meteorkratere. Jeg stopper op, sætter automatgearet i “Neutral” og skifter den lille gearstang til “4WD”. Det låser for- og baghjul sammen, så bilen fordeler kræfterne ligeligt uanset hvad. Lige så sikkert som var det tør asfalt, tygger Good­year Wrangler-dækkene mig ud af muddersuppedasen og videre ind i skoven. For det er her, vi skal tage fotos.

Bag mig trasker en VW Amarok Hunter på BF Goodrich offroaddæk sig mindst lige så sikkert gennem den undseelige men dog bremsende forhindring. Dækkene gør meget, men uden frihøjde og ægte firehjulstræk med et eller flere spær var vi ikke nået frem til det smukke naturlandskab med vekslende skov, mose og eng - og en halv snestorm. Det er her, hestene græsser om sommeren, og det var det her, det handlede om, dengang firehjulstrækkere først blev populære. Evnen til at komme frem når som helst og hvor som helst. Ikke i hast, ikke i luksus, men i sikker forvisning om at ingen forhindring er uoverstigelig.

Læs hele atiklen i det nye nummer af Bil Magasinet, der er kommet på gaden i dag, torsdag den 19. marts 2015Som en anden Darth Vader kan VW Amarok i øvrigt også trække vejret. Hør bare her:

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.