Jeep Compass trackhawk forfra

Ny Jeep Compass klar til at udfordre SUV-klassen

Den nye Jeep Compass har meget snart dansk premiere, men de er allerede klar med priser på det fulde modelprogram. Vi har samlet overblikket her

10. marts 2018

Jeeps første danske lancering i 2018 er den helt nye Jeep Compass. Jeep har været med på SUV-bølgen helt fra starten af. Gennem mere end 75 år har Jeep introduceret SUV’er i alle størrelser.

Friluftsmennesket kan også blive tilfredsstillet, når Jeep Compass tages uden for de almindelige veje, hvor muligheden for firehjulstræk samt et 9-trins automatgear gør bilen kompetent i terrænet.

”Danskerne er begejstrede for de kompakte SUV'ere, og salget i segmentet fortsætter med at gå frem. Vi ser lanceringen af den nye Compass som en oplagt mulighed for at styrke Jeeps position på det danske marked. Med Jeep Compass har vi fået endnu en stærk kandidat, hvor man ikke alene får rigtig meget bil for pengene, men samtidig får mulighed for at skille sig lidt ud fra mængden”, siger Steffen Holm, pressechef i FCA Denmark, som er den danske importør af Jeep.

5 forskellige motorer

Jeep Compass leveres i Danmark med 5 forskellige motorer. Indgangsvarianten er altid udstyret med forhjulstræk og parret med enten en 1,4 liters turbobenzinmotor med 140 hk eller en 1,6 liters dieselmotor med 120 hk til samme pris på 358.980 kr. Ønsker man Jeeps Active Drive-firehjulstræk, med Selec-Terrain som har fire forskellige køreprogrammer, er der flere muligheder: Enten en 170 hestes turbobenzinmotor med 9-trins automatgear eller to 2-liters dieselmotorer; en 140 hestes med 6-trins manuel gearkasse eller den stærke 170 hestes udgave med den avancerede 9-trins automatgearkasse. 

Jeep Compass trackhawk forfra

Jeep Compass priser:

Benzin

Jeep Compass 1.4 MultiAir Turbo 140 hk Limited 358.980 kr.

Jeep Compass 1.4 MultiAir Turbo 170 hk 9-trins Aut. 4WD Limited 473.980 kr.

Diesel

Jeep Compass 1.6 Diesel 120 hk Limited 358.980 kr.

Jeep Compass 2.0 Diesel 140 hk 4WD Limited 438.980 kr.

Jeep Compass 2.0 Diesel 170 hk 9-trins Aut. 4WD Limited 523.980 kr.

Jeep Compass 2.0 Diesel 170 hk 9-trins Aut 4WDLow Trailhawk 553.980 kr.

Som firmabil starter beskatningsgrundlaget ved 310.000 kr.

Danmark leveres Jeep Compass udelukkende med udstyrsniveauet Limited, oversat til dansk betyder det: Adaptiv fartpilot, fjernlysassistent, Bi-xenon forlygter, regnsensor, parkeringssensor bagtil, stort Uconnect multimediesystem med 7” touch skærm, DAB radio, Apple Carplay, 17” alufælge, klimaanlæg, elektrisk åbning og lukning af bagklappen, nøglefri betjening, varme i forsæder, varme i rattet og meget mere.

Få 3 numre af Bil Magasinet for 99 kr. lige hér

Trailhawk

Er du ekstra terrænfokuseret skal du have fat i en Jeep Compass Trailhawk. Den leveres udelukkende med den store 170 hestes dieselmotor, 9-trins automatgear og det mere avanceret firehjulstrækssystem kaldet Active Drive Low. Der er blandt andet spær, Lock-funktion, Hill-Descent control, speciel dækmontering og ekstra køreprogrammer i Select-Terrain styringen af det elektroniske firehjulstræk. Trailhawk versionen koster 553.980 kr.

Høj sikkerhed

Uanset hvilken variant af Compass du vælger er de udstyret med ting som aktiv vognbaneassistent, FCW+ avanceret nødbremse, adaptiv fartpilot og kraftige Xenon lygter på alle versioner. Sikkerheden blev også godkendt af EuroNCAP sidste år med de maksimale fem stjerner.

Jeep Compass kan opleves hos landets Jeep forhandlere i Nærum, Fredericia og Randers til Åbent Hus søndag den 18. marts.

Jeep Compass trackhawk interiør

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...