2018 Jeep Wrangler interior red
2018 Jeep Wrangler

Jeep Wrangler er tilbage med hår på ryggen

Jeep bevarer den klassiske hårde offroad-stil med den nye Wrangler, der er i Danmark til sommer. Se billederne her

1. december 2017 af Steen Bachmann

Jeep præsenterer den nye Wrangler ved Los Angeles Auto Show 2017. Ikonet er fornyet med respekt for de tidligere udgaver af den ikoniske model, og 2018-udgaven er helt ny. 

Wrangler får to avancerede 4x4 systemer, herunder et nyt Selec-Trac system, som er Jeeps betegnelse for et permanent firehjulstræk. Dertil kommer elektronisk spær på for- og bagaksel, limited-slip differentiale samt - for hardcore offroad entusiasterne - mulighed for elektronisk at afbryde krængningsstabilisatoren.

2018 Jeep Wrangler front red
2018 Jeep Wrangler

Den nye Wrangler har Jeep's kendte kølergitter med trapezform, runde forlygter og firkantede baglygter. Her er forbedret aerodynamik, en praktisk foldbar forrude, det aftagelige tag og døre samt et hav af forskellige dør- og tagkombinationer. 

Indvendig har designerne arbejdet mod autentisk design i kombination med de seneste infotainmentsystemer og komfortudstyr.

2018 Jeep Wrangler interior red
2018 Jeep Wrangler

Wrangler fås med tre nye Uconnect systemer til kommunikation, underholdning og navigation. De nye 4. generations Uconnect systemer kommer med en ny digital instrumentering, og man kan vælge mellem 5”, 7”, eller 8.4” skærme, hvor man kan zoome ind og ud ved hjælp af fingrene. Systemet inkluderer desuden Apple CarPlay.

Sikkerhed har været et stort fokusområde i udviklingen af den nye Jeep Wrangler, som har mere end 75 aktive og passive sikkerhedssystemer.

Fås med 3-liters V6-diesel

Nye avancerede brændstofeffektive motorer er kommet til. Det omfatter en helt ny europæer-venlig 4-cylindret 2-liters benzinmotor med turbo samt en 3-liters EcoDiesel V6-motor. Begge leveres sammen med en ny 8-trins automatgearkasse.

Flere produktspecifikationer for Europa samt datoen for den europæiske introduktion af den nye Jeep Wrangler vil blive offentliggjort i løbet af 2018.

2018 Jeep Wrangler front beige fivedoor
2018 Jeep Wrangler

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...