jeep elbil avenger priser

Avenger er Jeep's første elbil. Den kommer til Danmark i foråret.

© Jeep

Priser på elektriske Jeep Avenger: Bliver overraskende billig!

Årets Bil i Europa blev noget overraskende en europæisk bygget amerikaner. Nu er de danske priser på Jeep Avenger klar, og de ser interessante ud

2. februar 2023 af Steen Bachmann

Den første af en række helt nye elbiler fra Jeep blev vist på Paris Motor Show i oktober 2022. Der var ikke så mange nyheder på den let amputerede biludstilling, så der var propfyldt af journalister, fotografer og gæster, da mærkets CEO Christian Meunier hev tæppet af den nye model.

Navnet er Avenger, og den høje mini-SUV vil blive bygget på samme platform som Opel's og Peugeot's tilsvarende elbiler og er udviklet som en Jeep, med alt hvad det indebærer af forventninger til terrænduelighed og et interiør, der er nemt at rengøre. Det lover de i hvert fald.

Fire meter lang Jeep

Det var Jeep's forventning, at der ville blive solgt 2,2 mio. mini-SUV’er i Europa i 2022, hvilket svarer til en femtedel af det samlede europæiske bilsalg. Med sine fire meter i længden er Avenger designet til netop denne bilklasse, som også er populær i Danmark.

Designet tager inspiration i den store Jeep Wrangler.

jeep elbil avenger priser

Avenger fik verdenspremiere foran et stort publikum på Paris Motor Show i oktober 2022. 

© Jeep

For et par uger siden vandt Jeep Avenger Car Of The Year 2023. Nu er den danske importør så klar med priser og tre udstyrsversioner. Priserne begynder ved 279.990 kr.

Avenger er 408 cm lang og har korte udhæng for og bag, en relativt høj frihøjde på 20 cm, og store skærme og store hjul, hvilket skal fremhæve det lidt rustikke udtryk. 

Første Jeep elbil skal masseproduceres

Jeep Avenger er udviklet og designet i Europa til det europæiske marked og vil blive produceret på den tidligere, enorme Fiat 500-fabrik i Tychy, Polen.

I Danmark kommer Jeep Avenger kun som elbil. Den har 156 hk, et batteri på 54 kWh og en rækkevidde på cirka 400 kilometer. Den kan hurtiglade med op til beskedne 100 kW og med 11 kW i hjemmelader. 

Ifølge Jeep er årsagen til den relativt langsomme ladeeffekt et ønske om at holde prisen nede for at kunne få modellen ud til flere kunder.

jeep elbil avenger priser

Det var oprindeligt planen, at Avenger ville komme til Danmark til sommer, men den kan allerede bestilles nu og kan leveres sidst på foråret.

© PR

Danske priser på Jeep Avenger

Avenger Explore 279.990 kr.

Explore har trådløs Apple CarPlay/Android Auto, nøglefri start, fartpilot, Selec-Terrain køreprogram (Normal, Eco, Sport; Mud, Sand, Snow) , el-justerbare sidespejle, 7” digital instrumentering, 10” infotainment, automatisk klimaanlæg, regnsensor, elektrisk parkeringsbremse, Hill descent control, 3-faset onboard charger, mode 3 ladekabel, varmepumpe og USB-A og C indgang foran, p-sensor bag, 6 højttalere, indfarvede dørhåndtag, LED forlygter og 16” alufælge.

Avenger Adventure 309.990 kr.

Her får man oven i Explore 17” alufælge, læderrat, adaptiv fartpilot, High-gloss sidespejle, 10,25” konfigurerbar digital instrumentering, nøglefri adgang og start, el-bagklap, bakkamera, trådløs opladning, navigation, USB-C ved bagsæder, opvarmet forrude, sædevarme og el-justerbare sidespejle med varme.

Avenger Summit 339.990 kr.

Topversionen har 18” alufælge, velkomstlys, rammeløst aut. nedblændeligt bakspejl, lædersæder, automatisk fjernlys, vognbane- og køassistent, tonede ruder, blindvinkel assistent, elklapspejle med varme, LED-baglygter, LED-forlygter og tågelys, og ambient interiør belysning.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...