Vores spionfotograf har fanget en kraftigt kamufleret prototype af den kommende Jeep Wrangler Pickup.
2019 Jeep Wrangler Pickup

Vi har de første billeder af den kommende Jeep Wrangler Pickup

© Automedia

Godt nyt til fans af pickupper: Se hvad der kommer i 2019

Jeep har afvist, at de vil bygge en pickup, men Automedia afslører, at det bare er gas: Få forklaringen her

22. maj 2017 af Steen Bachmann

Bil Magasinets tyske partner Automedia har de første billeder af 2019 Jeep Wrangler Pickup under test på offentlige veje.

Der har været rygter om en genfødt Jeep pickup i årevis, men nu har vi en idé om, hvordan den vil kunne komme til at se ud.

Lang akselafstand og firehjulstræk

Amerikanske kilder forventer, at den bliver baseret på Jeep Wrangler Unlimited med lang akselafstand og med samme rustikke designstil både for og bag. Størrelsesmæssigt er vi i klasse med Chevrolet Colorado og Toyota Tacoma, hvilket vil sige mellemklassen i USA – eller et nummer større end pickupper på det danske marked som Toyota Hilux og Nissan Navara.

Jeep er ejet af Fiat/Chrysler-koncernen, der også ejer Dodge. Derfor er det vigtigt, at den kommende Jeep Wrangler Pickup ikke ligger for tæt på den storsælgende Dodge Ram 1500, som er endnu større. 

Forfra vil den kommende pickup blive stylet som den velkendte Wrangler Unlimited med to store runde forlygter.
2019 Jeep Wrangler Pickup© Automedia

Som den opdaterede Jeep Wrangler vil pickuppen have flere komponenter og paneler i aluminium for at spare vægt. Der vil dog stadig være krav om, at den trække et ordentligt svin af en trailer og den skal også kunne kravle gennem hårdt terræn. 

3,6-liters V6 og automatgear

Automedia regner med at se bilen med 3,6-liter Pentastar V6 benzinmotor og 8-trins automatgear, mens firehjulstræk bliver standard. Der vil senere komme en hybridudgave, mens det er tvivlsomt, om der kommer en diesel. 

Der er rygter om, at Jeep vil bruge et historisk modelnavn, men de siger endnu ikke et ord. Wrangler Pickup bliver præsenteret i 2018 og kommer til Danmark i 2019 på gule og hvide plader.

Pickuppen skal minimum kunne trække 3.500 kg på krogen for at matche konkurrenterne.
2019 Jeep Wrangler Pickup© Automedia

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...