Tour de France's fedeste følgebil

Når Jaguar afslører en ny bilmodel, bliver det i sandhed gjort med manér. Den nye Jaguar F-Pace har nemlig fået selskab af ingen andre end Chris Froome ved dens første offentlige visning

6. juli 2015 af Jelena Plakalovic

Hvis du skal se Tour de France i år, så hold lige ekstra øje med Team Sky's følgebil. Det er nemlig Jaguar's nyeste crossover, Jaguar F-Pace, der har fået æren af at følge Froome og Co. under løbet.

De nyeste billeder af F-Pace viser en lettere camoufleret udgave af modellen, som er baseret på Team Sky's striber og kulfibermaterialet på holdets cykler. I første omgang har Jaguar kun vist fronten på bilen, men hvis du er heldig, kan du få et bedre kig på F-Pace i sin helhed under Tour'en i løbet af sommeren. 

Den endelige udgave af Jaguar's SUV bliver først vist til Franfurt Motor Show 2015 senere på året. Se flere billeder af Jaguar F-Pace og Chris Froome i bunden af artiklen. 

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.

Måske er du interesseret i...