Jaguar I-Pace eTROPHY
Jaguar I-Pace eTROPHY

Ny racingserie med 20 eldrevne Jaguar I-Pace

Racerudgaven af elbilen skal køre som support til Formula E-mesterskabet

14. september 2018 af Steen Bachmann

Jaguar I-Pace er på vej ud til de danske forhandlere, og mere end 50 danske kunder har betalt depositum og bestilt bilen.

For at hype den nye elbil har Jaguar Land Rover indgået et sponsorsamarbejde om en supportserie med arrangøren af Formula E. 

Det første løb i den nye sæson køres lørdag den 15. december i Ad Diriyah i Saudi Arabien. Her køres første afdeling af den globale løbsserie, der i alt består af 10 løb.

Løbet finder sted før Formula E løbet, og der køres på de samme baner. eTrophy serien giver mulighed for nye talenter, der kan vise hvad de kan, og for at vise I-Pace som racerbil.

Op mod 20 I-Pace på banen

“Det bliver et stolt og historisk øjeblik for Jaguar, når op mod 20 I-Pace eTROPHY racerbiler stiller til start. Tilskuerne kan forvente masser af action til løbene. Vi rejser til nogle af verdens mest fantastiske byer, og med os bringer vi en helt ny form for street race. Ræs, der inspirerer næste generation af elbilsejere,” siger Marion Barnaby, Championship Manager, Jaguar I-PACE eTROPHY.

Senere her i september vil de forskellige teams rejse til det ikoniske Silverstone, hvor de modtager deres Jaguar I-Pace racerbiler, og tager del i de første test.

Jaguar I-Pace eTROPHY
Jaguar I-Pace eTROPHY

Før løbene er der træning og kvalifikation, og selve løbene varer 25 minutter plus en omgang.

“ Vi følger med spænding den nye serie, som jo i den grad understøtter introduktionen af gadebilen I-Pace. Vores første 100 pct. elbil er på vej ud til de første kunder i blandt andet Norge. Her er der over 2.000 kunder, der venter på bilen, men også i Sverige og Danmark har der været stor interesse for at være blandt de første købere”, siger skandinavisk pressechef for Jaguar Land Rover, Søren Hyltoft.

Se mere om den nye racerserie her

Jaguar I-Pace eTROPHY kalender

Ad Diriyah, Saudi Arabien, 15 December 2018

Mexico City, 6 February 2019

Hong Kong, 10 March 2019

Sanya, Kina, 23 March 2019

Rom, Italien, 13 April 2019

Paris, Frankrig, 27 April 2019

Monaco, 11 May 2019

Berlin, 25 May 2019

New York City, 13 July 2019

10 New York City, 14 July 2019

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...