Robert og Mikkel i Jaguar E-type fra 1967
Robert og jeg i E-typen. Senere kørte jeg den flotte Jaguar © bilmagasinet.dk

Fantastisk weekendoplevelse. Glæd dig til næste år!

Jaguar fyrede den af på Goodwood Revival

19. september 2010 af Mikkel Thomsager

Er lige kommet hjem fra en fantastisk udflugt til Goodwood Revival. Er stadig helt høj på alle oplevelserne. Det er et fantastisk sted. Har du ikke været der, så begynd allerede nu, at planlægge turen til næste år.

Goodwood Revival er et af verdens mest fantastiske klassiker-events, som finder stedet hvert år i september, på den historiske Goodwood racerbane i Sussex, sydvest for London. Her samles masser (virkelig mange!) historiske racerbiler om en kæmpe begivenhed, som tiltrækker over 200.000 gæster.

Arrangementet er i princippet det samme, som det vi havde i Århus i juni (Classic Race Århus) og i Købenavn i august (Copenhagen Historic Grand Prix) i august. Det i England er bare ti gange større. Jeg kunne bruge en hel dag alene på parkeringspladsen.

 

Jeg var gæst hos Jaguar, så jeg fik toppet Goodwood-oplevelsen om med at køre dertil i en åben Jaguar E-type fra 1967. Jeg kørte, sammen med bilens ejer, Robert, fra Coventry, hvor Jaguar tidligere blev bygget biler, via London til Goodwood, hvor der var flere særlige arrangementer i anledning af Jaguars 75 års jubilæum.

Det bliver ikke større.

 

 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...