Få en Jaguar XF som firmabil

Det britiske mærke vil lokke firmabilkunder i direktionsklassen med attraktive beskatningspriser

27. november 2013 af Bil Magasinet

Traditionelt har Jaguar været et særsyn i bilparken hos danske virksomheder, men nu vil den danske importør lokke de traditionelle Audi- og BMW-fans til med attraktive beskatningspriser.

Beskatningsgrundlaget er det kunstigt fastsatte beløb, som du skal betale skat af, hvis du får en bil til rådighed af din arbejdsgiver. På Jaguar XF begynder det ved 547.764 kr. for XF 2,2D aut. med 163 hk/450 Nm og op til 19,6 km/l.

Den tilsvarende BMW 520d med 184 hk/380 Nm og op til 22,2 km/l har et skattegrundlag på 539.650 kr. - altså næsten på kroner og ører det samme som Jaguar XF.

Jaguar læner sig op af en aktuel britisk kundetilfredshedsundersøgelse. Undersøgelsen måler tilfredsheden med blandt andet kvalitet og komfort blandt 18.000 bilejere, der har haft deres bil i over to år. Mens Jaguar ejerne i 2011 var de tredje mest tilfredse, er de i 2012 rykket op som de mest tilfredse bilejere.

”Jaguar befinder sig i en spændende tid med hurtig udvikling. Satsningen på firmabilsmarkedet skal være med til tage andele af firmabilssalget, der i dag er præget af de mere traditionelle biler. Jaguar XF er en firmabil til dem, der tør vælge anderledes og som ikke vil risikere at stikke nøglen i den forkerte bil på parkeringspladsen, ” siger Per Temmesen, direktør i British Car Import, som importerer Jaguar i Danmark, Norge og Sverige.

I standardudgaven kommer Jaguar XF med blandt andet ratbetjent 8-trins automatgear, elstole for, eljusterbart læderrat og bi-xenon lygter med LED-kørelys.

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.