Hyundai Tucson N-line rød 2019 bagfra
© Hyundai

Hyundai med attitude og venlig pris

Hyundai udvider sit modelprogram med en ny og mere sportslig udstyrslinje - og priserne kan man ikke klage over

9. april 2019 af Mikkel Thomsager
Hyundai Tucson N-line rød 2019 forfra
© Hyundai


Mens Kia har haft succes med sine GT-line-version af familie-modelerne, har søstermærket Hyundai hidtil holdt sig til de få hardcore N-modeller. 

Nu introducerer Hyundai N-Line version, som får de almindelige modeller til at ligner baneracere, men med små motorer.

Første model, der får N-Line behandling er Tucson, som i samme ombæring introduceres med det, der hedder en mild hybrid drivlinje.

Mild hybrid betyder, at diesel-motoren arbejder samme med et el-system, men det er et lille elsystem på kun 48 volt, som ikke kan lades op med kabel, og som kun bidrager lidt til brændstoføkonomien. 

Hyundai siger op til syv pct. i en version med den 1,6-liters diesel-motor på 136 hk. Mild hybrid-løsningen fås også til den store 2-liters diesel-motor på 185 hk. 

Hyundai Tucson N-line rød 2019 forsæder
© Hyundai

Hyundai N-Line fra 369.995 kr.

Hyundais N-modeller er virkelig vellykkede GTi-versioner af i30-modeller som er Hyundais VW Golf-konkurrent. Tucson findes ikke som N-model, men Tucson N-Line benytter nogle af styling-elementerne fra de rigtige N-modeller både ind- og udvendigt.

Udvendigt kan Tucson N Line kendes på sort kølergrill, sorte indlæg i led-forlygterne, sorte sidespejle, mørke 19" fælge og dobbeltudstødning.

Indvendigt får N Line blandt andet aluminiumspedaler, røde kontrastsyninger, dellæder/alcantara, sort loftshimmel og N-logoer på gearknop og sædeindtræk.

Den nye mild hybrid-version starter ved 324.995 kr. altså i standardudførelse, men den nye Tucson N Line versioner starter ved 369.995 kr. Kombinationen diesel mild-hybrid og N Line starter ved 379.995 kr.

Hyundai Tucson N-line rød 2019 gearstang
© Hyundai

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...