Danske priser på Hyundai i30 N Fastback

Hyundai pakker deres vellykkede GTI ind i en ny indpakning i form af den nye i30 Fastback N. Læs Bil Magasinets første test, og tjek priserne

13. maj 2019 af Mikkel Ryrsø

Hvor er vi?

Hyundai har inviteret Bil Magasinet´ til den spanske ø Gran Canaria. 

Hvad er det nye ved i30 Fastback N?

I30 Fastback N er blot den anden i rækken af det koreanske mærkes sportslige biler med betegnelsen 'N'. Bil Magasinet var imponeret over i30 N, og det er ingen undtagelse med Fastback N.

Ikke meget, er det korte svar. Koreanerne har ligesom med den almindelige i30 givet i30 Fastback-modellen en ’N-overhaling’ med det samme isenkram som i i30 N. Fastback’en er basalt set en i30 med et påhængt bagagerum, der giver lidt mere plads bag bagsæderne end i i30 N. Det har dog ikke været gratis. 

I30 Fastback N i performance-trim, der bl.a. har 25 hestekræfter mere end den ’almindelige’ N’s 250 hestekræfter, er nemlig 87 kilo tungere end i30 N Performance. Fastback N uden performance-pakke er 97 kilo tungere end sin hatchback-bror.

Trods de ekstra kilo på sidebenene er de to modeller dog lige hurtige fra 0-100 km/t og i30 Fastback N er bestemt heller ikke tynget af de ekstra kilo på racerbanen.

Hvem er konkurrenterne til i30 N?

Konkurrenterne er de samme som til i30 N, om end du får et lidt mere specielt design med i30 N Fastback.

De primære udfordrere vil altså være GTI’er i Golf-klassen, der bl.a. tæller Honda Civic Type R, Ford Focus ST og Renault Megane R.S. der vel nok er klassens hårdeste banan, når det kommer til omgangstider.

Hvad koster den?

i30 Fastback N er i Danmark nu i to varianter fra 439.995 kr.

Prisen for i30 Fastback N med 275 hk begynder ved 499.995 kr.

VIDEO

Se Bil Magasinets video af den første Hyundai i30 N som vi var rimelig begejstrede for 

Danske priser

Hyundai Fastback N 2,0 T-GDI med 250 hk 

Udstyr:

Fem køreindstillinger, fartpilot, automatisk nødbremse, træthedsregistrering, automatisk nedblændeligt bakspejl, aktiv vognbaneassistent, skiltegenkendelse, 8” touchskærm med navigation og bakkamera, 2-zonet klimaanlæg, Bluetooth, varme i forsæder og rat, sidespejle i sort højglans med varme og integrerede sideblink, p-sensor både for og bag, LED-forlygter, LED-kørelys i dedikeret N-design, røde bremsekalibre, rev-matching i forbindelse med nedgearing, sort lofthimmel, alu-pedaler, læderrat med røde syninger og delvist perforeret læder, sportssæder med integreret N logo, elektronisk lydgenerator, der intensiverer oplevelsen af motorlyd inde i kabinen med mere. 

Pris: 439.995 kr.


Hyundai Fastback N 2,0 T-GDI Performance med 275 hk

El-sæder med hukommelse til førersædet og elektrisk lændestøtte i både fører- og passagersæde samt udvidet lårstøtte. En tårnstiver i bagagerummet giver performance-udgaven ekstra stabilitet og sikring mod vrid. Derudover har den variabel udstødning med suveræn lyd, 17” skivebremser på baghjulene og 18” skivebremser foran, røde bremsekalibre med integreret N-logo, 19”alufælge med Pirelli-dæk, sportssæder i dellæder samt elektronisk differentiale (e-LSD), som gør hjulene i stand til at dreje med forskellige hastighed ved at tilføre forskelligt drejningsmoment til dem for at sikre bedre performance. 

Pris: 499.995 kr.

Hyundai i30 har fem års garanti uden kilometerbegrænsning.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...