Hyundai har tilbud på privatleasing af elbil

Nu tilbyder Hyundai privatleasing af benzin-, el- og plug-in hybrid-biler. For eksempel kan du få en elbil for 4.000 kr. om måneden

7. maj 2019 af Bil Magasinet

Hyundai i10 leasing fra 1.995 kr. om måneden

Hyundai har tilbud på mikrobilen i10 1.0 Eco Trend, der kan privatleases for 1.995 kr. om måneden med en udbetaling på 4.995 kr.

Udstyret omfatter aircondition, 7”touchskærm, Bluetooth, fartpilot med fartbegrænser, Apple CarPlay og multifunktionsrat. For en mindre merpris fås Komfort- eller Deluxe-pakke.

For 100 kr. mere om måneden kan man vælge i10 1.0 Eco Trend med komfortpakke, der desuden byder på varme i forsæder og rat, fuldautomatisk klimaanlæg samt rat i kunstlæder og udbetalingen er stadig 4.995 kr. 

Deluxe-varianten til 2.195 kr. pr. måned tilføjer bl.a. baksensor, el-ruder i bag, statisk kurvelys, LED-kørelys, tågeforlygter, blink i sidespejle, sorte sidebeskyttelseslister, mørktonede ruder i bag, automatisk katastrofelys og bakkeholder, som gør det nemmere at starte på et skrånende underlag.

Hyundai i20 kan leases fra 2.495 kr. om måneden

Storesøsteren Hyundai i20 1.25 Trend koster også 4.995 kr. i udbetaling mens den månedlige ydelse er på 2.495 kr. 

Udstyr omfatter 7” touchskærm, aircondition, Bluetooth, Apple CarPlay, bakkamera, baksensor, fartpilot, varme i forsæder og rat, el-justerbare sidespejle med varme og LED-blink, multifunktionsrat og vognbaneassistent som advarer med lyd, hvis bilen utilsigtet er ved at forlade vognbanen.

Privatleasing af Hyundai

Løbetiden på Hyundais privatleasing er 36 måneder og inkluderer 15.000 km om året. Er kørselsbehovet større, kan ekstra kilometer tilkøbes mod en mindre forhøjelse af den månedlige ydelse.

Hyundai Kona fra 2.995 kr. om måneden

I SUV-klassen fås Hyundai Kona med benzinmotor som 1,0 T-GDi Trend til 2.995 kr. om måneden og en udbetaling på 6.995 kr. 

Udstyrslisten tæller blandt andet 7” display med touchskærm, Apple CarPlay, Bluetooth, Apple CarPlay, klimaanlæg, fartpilot med fartbegrænser funktion, bakkamera og baksensor, varme i forsæder og rat, blind vinkel-sensor, aktiv vognbaneassistent, automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, træthedsovervågning og 16” alufælge.

Ioniq – nu som leasingbil

Hyundai Ioniq fås som hybrid, plug-in hybrid og som ren el-bil. Vil man købe bilen, begynder priserne ved 254.995 kr. For 3.995 kr. i måneden og en udbetaling på 14.995 kr. kan man privatlease Ioniq Trend som både plug-in hybrid og el-bil.

For samme pris kan lige nu privatlease Ioniq electric i højeste udstyrsvariant Premium uden merpris så længe lager haves.

Ioniq plug-in hybrid gkan køre op til 63 km på ren el. På kortere ture kører bilen på el, og når strømmen ikke rækker længere, fungerer bilen som hybridbil ved at kombinere benzin og el. 

Det kombinerede output af 1.6 GDi benzinmotoren og 44.5 kW hybrid-elmotoren giver en samlet ydeevne på 141 hk. 

På udstyrslisten er der bl.a. Bluetooth, 8” touchskærm og navigation med dansk interface, klimaanlæg, varme i rattet, Apple CarPlay, adaptiv fartpilot, Paddle Shift, sædevarme foran, trådløs opladning af mobiltelefon, automatisk nødbremsesystem med fodgængergenkendelse, vognbaneassistent, automatgear, parkeringssensor både for og bag samt bakkamera.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...