Hyundai Santa Fe 2018

Første fotos: Hyundai Santa Fe ser jo fantastisk ud

På Genève Motorshow vil Hyundai vise sin helt nye Santa Fe. Vi har opsnappet billederne og må indrømme, at vi glæder os rigtig meget til den nye SUV

7. februar 2018 af Anders Richter

Vi har allerede set et par skitser af den nye Hyundai Santa Fe, men nu har vi altså skaffet et rigtigt billede af modellen, og det ser lovende ud. Designet ser skarpt og lækkert ud, og vi må indrømme, at redaktionen giver en tommel op til den nye Santa Fe. Den fortsætter lidt i samme designstil, som Hyundai Kona med et sæt små forlygter, der er indrammet af grillen, og så et sæt ekstralygter nedenunder. Det får den til at skille sig ud i mængden, og det kan vi godt li'. 

Santa Fe er en forholdvis stor SUV, og målene på den nye model bliver 477 cm i længden og 189 cm i bredden. Det er otte cm længere end en Volvo XC60. Den nuværende Santa Fe findes med syv sæder, og der er intet, som indikerer, at det ikke også bliver tilfældet med den nye. Samtidig bliver akselafstanden længere end på den gamle, hvilket med sikkerhed vil forbedre pladsen i kabinen. 

Hyundai Santa Fe 2018

Et billede af kabinen, har vi også fremskaffet, og der er ingen tvivl om, at der er skruet op for kvalitetsfornemmelsen herinde. Detaljer og den generelle designstil kan sagtens genkendes fra andre Hyundai-modeller. Bl.a. er skærmen i midten den samme. Det gør dog ikke det store, for det fungerer, og Santa Fe skal nok komme til at klare sig godt i klassen. Det helt store spørgsmål er dog, hvad modellen kommer til at koste på danske skilte. For det er uden tvivl dét, som vil være med til at afgøre, om den bliver en succes eller et flop. 

Den nuværende Santa Fe koster fra 539.000 kr., og den er aldrig blevet noget stort hit på de danske salgslister. Det kunne meget vel ændre sig med den nye, som har et mere unikt design, og hvis prisen bliver skarp, så bør den nye model få lidt rygvind den vej. 

Resten af bilen og ikke mindst dens detaljer, vil blive vist frem for offentligheden til dette års Genève Motor Show, som afholdes i starten af marts. 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...