Mød en ægte fan af Bil Magasinet

Mød Per, der købte en Honda NSX efter han havde set vores video om netop NSX.

30. juni 2018 af Bil Magasinet

Navn:

Per Vindum, 57 år, Musiker, Herning

Biler i garagen: 

Audi A3, Audi A6, Mercedes SL380 ’84 Honda NSX ’91

Hvilke biler har du haft?

Min første bil fik jeg i 1978. Det var en Morris Mini, som blev skiftet ud med en Toyota Corolla stationcar med en meget hylende kobling. Siden har jeg haft utallige biler af mange forskellige typer og mærker blandt andet BMW 5-serie, Honda Accord og Mitsubishi Galant. I øjeblikket har jeg to klassikere.

Hvordan endte du en Honda NSX?

Det var faktisk en artikel i Bil Magasinet, som Anders Richter lavede. Eller måske endnu mere den video, der fulgte efter artiklen. Den tændte mig, og min søn og jeg enige om at lede efter sådan en. Det gjorde vi over længere tid, men faldt til sidst over denne hos en Ferrari-forhandler i Düsseldorf, der havde taget den i bytte fra en svensk kvinde, der havde købt en Ferrari.

Skruer du selv på den?

Nej, det lader jeg specialister om, og jeg kommer gerne hos Honda i Herning med NSX’en, men jeg holder den ved lige og står selv for lakpleje og den slags.

Hvor længe har du været Bil Magasinet abonnent?

Uafbrudt fra det allerførste nummer. Jeg husker tydeligt, at der var en Volvo 850 på forsiden. Jeg synes, det dengang var en friskt pust på magasin-markedet. Det er I stadig.

Hvad glæder du dig mest til, når det nye magasin dukker op?

Jeg starter med at skimme magasinet. Derefter læser jeg udvalgte historier, men jeg ender med at læse hele magasinet fra ende til ande. Jeg er vild med jeres kørehistorier, især dem hvor I kører i bjerge sydpå, fordi jeg selv gerne gør det. Jeg læser gerne test, men helst af den type jeg selv interesserer mig for, hvilket ikke afhænger af mærke men af størrelse og type. Minibiler læser jeg ikke om, og offroadere interesserer mig overhovedet ikke. 


Kender du Danmarks mest trofaste Bil Magasinet abonnent?

Så skriv til [email protected]

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...