Lydartikel: En bølle i hvidt (9:53 min.)

I 1997 kom en ny bil på gaden i Danmark, som var klædt i hvidt, monteret med en kæmpespoiler samt en glubsk appetit på omdrejninger. Modellen hed Honda Integra Type R. Frederik T. Frey kører bilen, som uden tvivl bliver en af fremtidens store kultbiler. Hør hele lydartiklen her:

6. marts 2019

I Bil Magasinet nr. 1903 har Frederik T. Frey været bag rattet af en ægte 90'er klassiker, Honda Integra Type R. 

Det er gratis at lytte til artikler fra Bil Magasinet, fordi de er sponserede. Denne lydartikler er sponseret af vores egen udgivelse "Retro Revyen 2019"

En stor del af oplevelsen med Bil Magasinet er jo, at se billederne til artiklerne. Se dem og læs alle billedtekster i Bil Magasinet #1903, som er på gaden nu. Bestil abonnement her.

Du kan også lytte til feature-artiklen fra da vi besøgte danske David, som har bygget sin drømmegarage i USA. Hør den her

Chefredaktør Mikkel Thomsager og redaktionschef Anders Richter har tidligere haft succes med unikke podcasts med kendte bilentusiaster som gæster. Det er ikke slut, men der går måneder mellem, at der kommer nye podcasts op. I mellemtiden kan du lydartikler som supplement til de hidtidige podcast.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...