Honda viser spritny crossover

HR-V er netop blevet vist i en helt ny udgave, som bliver udstyret med den vellykkede hybride drivlinje fra Honda Jazz.

18. februar 2021

Nyt design, men samme gode plads

Den nye Honda er helt ny og der er altså ikke tale om et simpelt facelift. Det har givet designerne frie tøjler, hvilket har strammet designet gevaldigt op. Et mere udpræget coupéform samt en ny integreret kølergitter, adskiller den nye fra den gamle.

Har du siddet i en Honda Jazz, vil du vide, at den er imponerende rummelig. Den samme rummelige følelse lover Honda, at vi kommer til at få en den HR-V, takket være den smarte placering af dens hybridsystem. 

Bilens arkitektur og den centrale placering af brændstoftanken gør, at man har kunnet bevare de alsidige Magic Seats, der tilbyder både "fold-ned" og "fold-op" afhængigt af det ønskede lastrum. Systemet kender vi fra den udgående model. 

Honda HR-V 2021 crossover SUV
Den helt nye Honda HR-V© Honda

Honda HR-V bliver elektrificeret 

Honda har afsløret den nyeste generation af HR-V, der for første gang fås med Honda’s t e:HEV-hybridsystem som vi allerede kender det fra CR-V og Honda Jazz.

Den nye Honda HR-V kommer til Danmark i slutningen af 2021. Den bliver endnu en tilføjelse til Honda’s elektrificerede modelprogram, nu hvor mærket bevæger sig yderligere mod sit mål om at elektrificere alle sine europæiske mainstream modeller inden 2022.

Det betyder at vi kommer til at kigge langt efter en HR-V med dieselmotor eller benzinmotor. Men rygterne siger, at vi indenfor en overskuelig fremtid kommer til at se HR-V som en 100 pct. elektrisk bil.

Honda HR-V 2021 crossover SUV
© Honda
Honda HR-V 2021 crossover SUV
HR-V'ens Magic Seats© Honda

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...