Sådan får du mere for din brugte bil

Sælg din brugte bil inden for tre dage på ny online-auktion

27. juni 2014 af Bil Magasinet

Det kan være en besværlig sag at sælge en brugt bil. Hvor meget skal den sættes til salg til, og får man den i det hele taget solgt? Svaret på de spørgsmål kan løses ved at sætte den til salg på Xpress Bilsalg, som er Bilbasens nye måde at sælge brugt bil på.

”Forhandlere over hele landet mangler biler, og via Xpress Bilsalg får de mulighed for at byde på den brugte bil. Derfor får sælgeren den bedst mulige pris,” siger Andrew Whitehair, direktør for eBays danske motordivision, der ejer BilBasen.

Markedssituationen er lige nu særlig gunstig, hvis du skal sælge din bil. Forhandlerne mangler nyere biler i stor udstrækning, og derfor er de meget interesserede i at få fingre i nyere brugte biler.

Tre trin til at sætte bilen til salg

1. Opret en annonce med din bil på Xpress Bilsalg

2. Bilen bliver nu sat til salg ved førstkommende auktion, hvor 3.000 autoforhandlere kan byde på den. Herefter er budrunden forbi.

3. Du vurderer, om du er tilfreds med det højeste bud.

”Vi forventer, at rigtig mange danske bilsælgere vil benytte muligheden for en hurtig og enkel måde at få bilen solgt. Det tager maksimalt tre dage, men i mange tilfælde kan man gøre det fra én dag til næste, da vi har fem ugentlige budrunder i hverdagene,” forklarer Andrew Whitehair.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...