© Bil Magasinet

Sådan får du lavere værkstedsregninger

Her byder mere end 500 værksteder på lige netop din bilreparation - du vælger det bedste tilbud

5. januar 2012 af Bil Magasinet

Værkstedsportalen autobutler.dk fungerer ganske enkelt: Du taster din bil ind med mærke, model, årgang og hvad, der skal laves, skriver dit postnummer, og sender opgaven i udbud. Værksteder, der er interesseret i jobbet, svarer nu inden for få timer. Du kan nu vælge det billigste tilbud, hvilket mere end 18.000 danskere har gjort de seneste to år.

Forbrugerstyrelsen regnede sig i 2010 frem til, at danskerne betaler 25-30 pct. for meget for service og reparationer, og at de kunne spare mere end 2,0 mia. kr. om året ved at gå efter de billigste tilbud. Siden har mange autoriserede værksteder sat deres priser ned, men der kan fortsat spares penge ved at få flere tilbud på samme opgave.

Autobutler har både frie og autoriserede værksteder i stalden, og det er op til dig selv, hvor du vil have lavet din bil.

500 nye værksteder
Autobutler.dk hat oplevet en markant fremgang over hele linjen i 2011, hvor flere end 350 nye værksteder er kommet til og har taget andel i de snart 18.000 opgaver portalen har formidlet siden opstarten d. 9. august 2010.

"Flere og flere af vores faste værksteder bruger Autobutler som et reelt værktøj i hverdagen til at tilføre nye kunder på værkstedet. Vi har som målsætning at kunne byde yderligere 500 værksteder velkommen i 2012, så vi samlet set vil repræsentere 20 pct. af det danske marked" siger Christian Legêne fra Autobutler.

Der kan indhentes tilbud på service, reparation, syn, rustbehandling og både store og små opgaver.

Tjek Autobutler her

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...