Bil i showroom
Bil i showroom© depositphotos.com

Sådan skaber du et showroom, der får kunderne til at måbe

Hvis du forhandler lækre biler, er der ikke nogen tvivl om, at de fortjener en lækker fremvisning. Derfor er det godt at kende de vigtigste tips og tricks til at få dit showroom - og dine biler - til at shine.

2. december 2022

Der er ikke noget som oplevelsen af at se en spritny bil for første gang. Der er mange sanseindtryk at tage ind lige fra synet af bilen udefra til duften af den indvendigt. Som bilforhandler er det derfor alfa og omega, at dit showroom giver kunderne den bedst mulige sanseoplevelse.

Har du tænkt på akustikken?

Udover syns- og lugtesansen er det også enormt vigtigt at tænke over høresansen - måske også vigtigere end du tror. Man bliver nemlig hurtigt træt og irritabel, hvis støjen fra medarbejdere og andre kunder fylder meget i showroomet. Og man er sjældent i humør til at investere i en ny bil, hvis man føler sig træt og irritabel.

Lydisolering, fx i form af brandsikre glasvægge, foldevægge eller lydisolerede lofter, er derfor helt essentielt. I denne forbindelse kan du med fordel stifte bekendtskab med DEKO, som er én af de førende virksomheder indenfor feltet.

DEKO har eksempelvis været med til at skabe løsninger for Danmarks eneste autoriserede forhandler af Ferrari og Maserati, Formula Automobile. De har forsynet det 8500 m2 store showroom i Kgs. Lyngby med fuldglasvægge, foldevægge og fuldglasskydedøre.

Så hvis du gerne vil have professionel hjælp til at skabe det ultimative showroom, går du altså ikke galt i byen med DEKO.

Dit showroom skal være et show i sig selv

Bilerne er ikke det eneste, der skal shine i dit showroom. Selve lokalerne skal også være lækre og indbydende, så de præsenterer bilerne på den mest optimale måde. Det har både de lækre produkter og dine kunder fortjent.

Du kan med fordel samtænke akustik og æstetik. Lyddæmpning behøver nemlig langt fra at være kedeligt - det kan tværtimod være med til at sætte farver og unikt design på dit showroom. Således kan du inkorporere flotte, farvede glaspartier, der dæmper lyden, i din indretning.

Hvad passer til dit showroom? Lyddæmpende glaspartier kan være ræsende røde, eksklusivt bronze eller mystisk røgfarvede. Sammen med professionelle indretningsentreprenører kan du finde frem til den helt rigtige løsning for dig, hvad end det er en hoved- eller totalentreprise.

Det handler ikke kun om salg

Et showroom er meget mere end bare en mulighed for at sælge produkter. Derfor skal rummet også være multifunktionelt og egne sig til en række formål. Det kunne fx være oplæring af medarbejdere, salgstræning, interne arrangementer, møder med mere.

Der er mange aspekter, som er med til at udgøre en succesfuld forretning, og de er værd at tænke ind i indretningen af dit showroom.

Du skal altså ikke kun tænke på salg, når du indretter dine lokaler. Tænk også på at det skal være et dejligt sted at arbejde og indgyde trivsel hos medarbejderne. Ofte vil det heldigvis gå hånd i hånd, for en god sanseoplevelse for kunderne, er som regel også en god sanseoplevelse for medarbejderne.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...