Put et GoPro-kamera ind i din motor – mens den kører!?! Se den vilde video hér

Har du overvejet at montere et GoPro-kamera inde i din bils motor, mens den kører? Det havde vi heller ikke, men denne video får os til at ønske vi selv havde tænkt på det.

15. september 2020 af Anders Richter

Redaktionen på Bil Magasinet er vilde med gutterne fra YouTube-kanalen Warped Perception, som har speciale i at prøve at filme nogle af de ting, som vi egentlig bare tager for givet i hverdagen. Sidste gang vi så på en af deres videoer, var da de havde smidt et GoPro-kamera ind i et bildæk, mens det var monteret på bilen. Se eller gense det, ved at klikke hér!

Denne gang er drengene dog gået lidt videre. For de har nu valgt at installere et kamera inde i indsugningsmanifolden på en Toyota Supra Mk. 4, så du kan få et indtryk af, hvad der sker inde i din motor, mens den kører. 

Det er denne Toyota Supra Mk. 4, som Warped Perception installerer et GoPro-kamera indeni. 

Jo mere gas, jo mere sjov!

I videoen, som du kan se herunder, køres motoren først afslappet. Hvilket giver nogle fine billeder af, hvordan brændstof og luft blandes i manifolden for derefter at blive skudt ind i cylinderen. 

Husk også at besøge Bil Magasinet's YouTube-kanal ved at klikke hér, hvor vi hver uge har nye videoer parat!

Senere i videoen bliver der givet mere og mere gas, hvilket faktisk kun gør videoen mere og mere interessant at kigge på. Se med herunder, og så glæder vi os til at se, hvad de finder på næste gang. 

Mere motornørderi?

På redaktionen kan vi faktisk kunne komme i tanke om én GoPro-motorvideo, som kan overgå ovenstående, og det er nedenstående video af en klassisk Mini Cooper S, som er blevet ombygget med en særlig type af gasspjæld. Ombygningen er endda foregået her i Danmark af en god ven af redaktionen. Se videoen herunder!

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...