Venstremand skaffer Bil Magasinets prøveplader tilbage - håber vi

Jakob Engel-Schmidt fra Venstre har taget sagen op over for Skatteministeren, som godt kan se problemet

26. marts 2016 af Mikkel Thomsager

Det nyindtrådte medlem af Folketinget, Venstremanden Jakob Engel-Schmidt, har taget sagen om Bil Magasinets prøveplader op over for Skatteministeren fra hans eget parti, Karsten Lauritzen. Jakob Engel-Schmidt føler sig overbevist om, at sagen kan løses.

"Jeg læste artiklen om Bil Magasinets problemer med prøvenummerplader og undrede mig over det. Det virkede tosset, at pladerne blev inddraget ud af det blå og uden mulighed for at generhverve dem", siger Jakob Engel-Schmidt, som netop er genindtrådt i Folketinget.

"Det er selv sagt ikke rimeligt, at virksomheder, der har haft prøveplader i mange år, og som har et lovligt ærrinde i forbindelse med en professionel forretning, ikke kan få dem. Derfor tog jeg kontakt til Skatteministeren, som umiddelbart har forståelse for problemet", siger det nytiltrådte Folketingsmedlem, som også er blevet medlem af Skatteudvalget.

Hvornår sagen kan bringes i orden, kan Hverken Skatteministeren eller Jakob Engel-Schmidt giver garantier for.

"Mit håb er, at vi har en løsning i løbet af kort tid gerne i april, siger Jakob Engel-Schmidt, som ikke er den eneste, der har taget sagen op med Skatteministeren.

Liberal Alliances Simon Emil Ammitzbøll har også tage sagen op, og af egen drift ved at stille et sprøgsmål til ministeren. Se spørgsmålet her. 

På Bil Magasinet er vi utrolig glade for assistancen. Vi har allerede udskudt flere artikler, fordi vi ikke har kunne få lovlig adgang til bilerne, og i et enkelt tilfælde har vi måttet planlægge at skyde fotos af en bil forbindelse med anden lovlig kørsel, hvilket begræsensede billederne til nogle få. Vi håber at få pladerne tilbage i løbet af kort tid.

I mellemtiden har vi henlagt flere artikler til udlandet, hvor registrering og test af biler ikke er et problem. Men Bil Magasinet er på dansk, skrevet til danske bilentusiaster og vi vil helst lave bilhistorieri Danmark.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...