Nu bliver det nemmere at betale registreringsafgift

Betal verdens højeste bilafgifter via netbank, bank eller posthus

11. april 2014 af Bil Magasinet

Indtil marts var det kun registrerede forhandlere med månedsafregning, som kunne betale registreringsafgiften elektronisk. Fremover kan alle - hvad enten der er tale om en privatperson eller en forhandler uden månedsafregning - betale registreringsafgiften via netbank for værdifastsættelser og leasingaftaler. For borgere og forhandlere uden månedsafregning betyder det, at det bliver lettere og mere smidigt at betale registreringsafgiften.

- Registreringsafgiften kan nu betales, når det passer den enkelte - døgnet rundt - via netbank. På den måde sparer man turen til et af SKATs Motorcentre eller besværet med at sende en check til SKAT. Det gør det både mere effektivt og smidigt for kunderne og for SKAT, siger Søren Buus, underdirektør for Motor i SKAT.

Samtidig med muligheden for at betale via netbank, er det nu også blevet nemmere for de ikke-digitale kunder. De har fremover tre muligheder, hvoraf den første er ny og den letteste og mest effektive for mange af kunderne:

  1. Betale via bank eller posthus
  2. Sende en banknoteret check
  3. Betale i et af vores Motorcentre

Til gengæld er det ved betaling med checks fremover udelukkende muligt at betale med banknoterede checks.

- Det er en rigtig god løsning, at det nu er blevet muligt at betale registreringsafgiften via netbank, bank eller posthus. Det fjerner samtidig risikoen for dækningsløse checks, som vi har set nogle enkelte eksempler på i den periode, hvor vi - som en service for borgerne - havde åbnet op for, at der kunne betales med checks, som ikke var banknoterede, siger Søren Buus.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...