Inspektionskamera

Kom ind de steder, som du normalt ikke kan!

Det er ofte umuligt at tjekke et brugtkøb særlig grundigt, når du står på parkeringspladsen foran forhandleren, men med dette inspektionskamera er situationen en anden

12. februar 2018 af Bil Magasinet

Sådan gør inspektionskameraet dit arbejde nemmere

Du kan kigge ind i hulrum i vægge og mure, undersøge stoppede afløb, kigge op under nedsænkede lofter, ned i motorer, under bilen mm. Du bøjer og drejer let det 80 cm lange kabel, så du kan nå ind i alle hjørner og kroge. Kamerahovedet på inspektionskameraet er vandresistent, så du roligt kan undersøge afløb og vandlås.

Med det integrerede LED-lys i kamerahovedet på inspektionskameraet kan du også undersøge mørke steder, som ellers er umulige at komme til med en lommelygte. Der følger en magnet med så du kan fiske tabte genstande op fra eksempelvis afløb.

Få 3 numre af Bil Magasinet + Inspektionskamera for 139 kr. klik hér

Inspektionskameraet fra Tech-Pro har:

· Lille kamerahoved på kun 14 mm, så du kan få inspektionskameraet ind de fleste steder.

· LED-lygte i kamerahovedet.

· Vandresistent kamera, så du roligt kan bruge inspektionskameraet til at undersøge afløb og vandlås.

· 1,8 tommer farveskærm med skarpt billede.

· 80 cm fleksibelt kabel, som er let at bøje i alle retninger.

· Medfølgende magnet, som du kan montere og samle tabte genstande op med fra eksempelvis afløb.

· Medfølgende krog, så du kan samle ikke-magnetiske genstande op med inspektionskameraet.

Derfor skal du have et inspektionskamera

Et inspektionskamera er et meget lille videokamera, og som navnet antyder bruges det til at inspicere steder, hvor et almindeligt kamera ikke kan komme til. Når du bruger et inspektionskamera, har du mulighed for at se og filme områder og hulrum, der normalt er svært tilgængelige. Et inspektionskamera er derfor særligt anvendelig til fx at se, om en hulmur er tilstrækkeligt isoleret, om der er rust i undervognen på din bil, om der er væske i motorrummet og meget meget mere.

Det er med andre ord slut med at arbejde i blinde, og det er nemmere at slippe for slemme overraskelser når du for eksempel køber brugt bil. Herunder kan du blive klogere på inspektionskameraets mange anvendelsesmuligheder.

Inspektionskamera - sådan kan du bruge det

Et inspektionskamera er et meget alsidigt stykke værktøj, som kan bruges til rigtig mange formål. Herunder kan du få inspiration til, hvad du kan bruge et inspektionskamera til.

Brug et inspektionskamera til at undersøge din bil

Et inspektionskamera kan også bruges, hvis du for eksempel vil undersøge, om der er rust i undervognen på din bil. Det kan også være, at du har brug for at inspicere noget i motorrummet, som du ellers ikke kan komme til at se. I de tilfælde kan et inspektionskamera også være en stor hjælp.


Brug et inspektionskamera til at finde tabte genstande

Ligger den tabte vielsesring mon bag det tunge garderobeskab i soveværelset? Et inspektionskamera kan hjælpe dig med at se, om der ligger tabte genstande bagved eller under store, tunge møbler, hårde hvidevarer eller lignende.

Brug et inspektionskamera til at undersøge dit hus

Du kan bruge et inspektionskamera til et utal af projekter i hjemmet. Her er nogle af de situationer, hvor et inspektionskamera er særligt brugbart:

Når du skal se om der er nok isolering i hulmuren.

Når du skal se om der er råd eller fugt i en krybekælder, hvor du selv har svært ved at komme til er inspektionskameraet en stor hjælp.

Når du skal finde ud af, hvor der ligger kabler i en væg.

Når du skal finde ud af, hvad der er oven over et sænket loft, inden du beslutter dig for, om det skal rives ned eller ej.

Når du skal kigge op i en skorsten kan du også bruge dit inspektionskamera.

Når du skal inspicere rør, airconditionanlæg mm.

Brug et inspektionskamera til at se efter skadedyr

Er der noget, som pusler eller summer underligt, hjemme hos dig? Med et inspektionskamera kan du undersøge, om du har rotter på loftet, mus i væggene, et hvepsebo under taget eller andre skadedyr rundt om i huset.

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.