TV: Klargør din egen bil som en professionel – få alle staldtips lige hér!

I Bil Magasinets nye Youtube-serie om klargøring af din bil, finder vi en af Danmarks største eksperter og pumper ham for godt staldtips og andre fifs. Se med lige hér!

20. september 2020 af Anders Richter

DEL 1 | BM's klargøringsguide

I denne nye YouTube-serie fra Bil Magasinet fokuserer vi på klargøring af din bil, og i første afsnit tager vi en snak med polerings- og klargøringseksperten Lars Oxholm fra Carcare by Oxholm i Vejle. 

I en serie på fem afsnit vil vi få Anders Richters Volvo V70 til igen at komme tilbage til fordums glans. I afsnit 1 tager vi en snak med eksperten, og de næste afsnit starter arbejdet i Richters Garage så for alvor. 

 Denne gang tager Anders Richter fra Bil Magasinet en snak med Lars Oxholm for at finde ud af, hvordan han skal angribe projektet, når han selv skal klargøre sin 20 år gamle Volvo, som i hvert fald ikke er blevet vasket eller støvsuget det sidste halve år. 

Lars skal hjælpe med at få afdækket, hvordan man bedst får klargjort sin bil, men også hvilke ting, man skal passe på og ikke mindst hvilke fælder, man nemt kan falde i som amatør. Se med og bliv meget klogere på, hvordan du bedst muligt passer på din bil. 

Programmet er sponseret af Turtle Wax, og det er også dem, der leverer de produkter og plejemidler, som vi bruger i klargøringen.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...