Gokartbaner: Hvor kan du give den gas i foråret?

Ved du heller ikke, hvor du skal give din venner baghjul? Vi har listen over de bedste udendørs gokartbaner, hvor du og dine venner kan give den fuld gas

19. april 2021 af Emma Steensen

Roskilde Racing Center

Banen i Roskilde er med sine ca. 1.250 meter Danmarks største udendørs gokartbane. Her kan du køre udlejnings gokarts og udleve dine vildeste racerdrømme uden at investere mere end en eftermiddag. Tag dine venner med og få snuset til noget rigtig racerbenzin, mens I giver den gas på de mange meter asfalt i Roskilde. 

Alt udstyr kan lånes af gutterne i hos Roskilde Racing Center, så du skal bare ankomme med godt humør og gå-på-mod og sørge for at have støvet din indre racerkører af. 

www.roskilderacingcenter.dk

Kart Racing Vojens

Kart Racing Vojens

Vojens gemmer på en gokartbane med masser af hurtige langsider og krogede sving. Der er to forskellige baner, man kan køre på i Vojens, og vi anbefaler selvfølgelig at I tager en tur på den samme bane alle sammen, så I endelig kan få afgjort hvem der er den hurtigste ven. 

På den første bane i Vojens handler det hele om fart, der er lange langsider og hurtige sving, hvor der på den anden bane lægges vægt på teknisk kunnen i de krumme sving. 

www.vojens-gokart.dk

Vandel Gokart

Hvis du vil have de mest maksimale kræfter ud af din tur i en udlejningsgokart, så skal du sørge for at være stamkunde hos Vandel Gokart. Her har de nemlig tunet deres gokartmotorer fra 9 hk til 13 hk og det er altså en del når gokarten kun vejer lige over de 100 kg. 

Du får dog først lov til at blive sluppet løs med alle de heste, når du er klar og har kørt hos Vandel Gokart mere end tre gange eller er over 18 år. 

www.vandelgokart.dk

Gokartland Holbæk

Gokartland Holbæk

Gokartbanen i Holbæk byder både på børnekarts og voksenkarts, med henholdvis 4 hk og 9 hk. Der er altså rig mulighed for at tage hele familien med og alle kan få sig en rigtig god oplevelse bag rattet af deres gokarts. Banen er lang, omkring de 1200 meter, og kan derfor næsten måle sig med gokartbanen i Roskilde. 

Udover at give muligheden for at komme ud og give den noget seriøs gas, tilbyder Gokartland også muligheden for at optage det hele på video fra et GoPro-kamera monteret på hjelmen. Så hvis dine venner skulle glemme, at det er dig, som har håneretten, er der ført bevis hvor, hvem der løb med sejren. 

www.gokartland.dk

Motorsport og Gokartcenter Fyn

Motorsport og Gokartcenter Fyn

Den helt nye gokartbane på Fyn er professionelt anlagt og byder på teknisk svære sving og masser af spænding. Banens 1.150 meter rummer alt fra lange, hurtige langsider, til chikaner hvor dine evner som racerkører for alvor bliver sat på en prøve. 

Det er helt sikkert et sted for den kræsne gokartkører i og med at banen er helt nyanlagt. Så hvis du heller ikke har været et smut forbi gokartudlejningen på Fyn, så er det bare om at komme afsted med det samme. 

Husk at tage vennerne med, race er bare sjovere når man har nogen at vinde over. 

www.gokartcenterfyn.dk

Auning Kart Park

Auning Kart Park

Den nordligste gokartbane på vores liste er Auning Kart Park. Banen lægger op til fedt race, især efter mørkets frembrud, da der er mulighed for at lyse hele gokartbanen op, hvilket i den grad bidrager til dramatik, når I giver den gas alle sammen. 

I Pit-Cafeen kan I efter endt racerløb, når sulten for alvor har meldt sig, nyde en forfriskning og en lille bid mad. 

Det kan varmt anbefales at komme afsted, når Corona en gang er overstået, og slippe al den indestængte energi løs gokartbanerne rundt om i landet.

www.auningkartpark.dk

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...