© Unsplash

Dit kontor kan gøre en forskel for, hvor mange biler du sælger

Uanset om du arbejder med salg og rådgivning eller marketing og analyse, kan dit kontor gøre en forskel for, hvor succesfuld din bilforretning er. Det kan derfor godt betale sig at indrette det med omhu, så du giver dig selv de bedste betingelser for at sælge de skønne køretøjer.

9. marts 2023 af Annoncør

Et kontor er ikke bare et rum - det har derimod afgørende betydning for, hvor godt du kan udføre dit arbejde, og dermed hvor gode resultater du kan opnå. Det gælder ikke mindst for både salg og markedsføring af biler.

Vil du gerne have de firhjulede mirakler ud til kunderne, kræver det ikke bare et godt stykke arbejde, men også et godt arbejdsmiljø. Det kan man skabe på mange forskellige måder, og du kan med fordel lade dig inspirere af den komfortable og ergonomiske bil.

Gør kontoret lige så komfortabelt som en god køretur

Når kontoret skal indrettes, kan du med fordel tænke på, at det skal tilbyde en lige så høj grad af komfort og ergonomi som de bedste biler. Således kan det være en fordel at indrette det med ikke bare en god kontorstol, men også et hæve sænkebord.

Et hæve sænkebord er en af de ting, der kan tage dit kontor til et helt nyt niveau. Derfor vælger mange virksomheder da også at indrette sig med de praktiske, justerbare borde, og nogle vælger ligeledes at installere dem i hjemmet.

Hæve sænkeborde fås i mange formater, hvorfor der er rig mulighed for at få det helt rigtige ind på kontoret i bilforretningen. Eksempelvis kan du få de populære borde i mål som 120x75, 160x80, 160x120, 180x180, 200x100 og 160x200 centimeter.

Uanset om det er et stort eller lille hæve sænkebord, du har brug for, rummet markedet altså en god mulighed. Du finder også hæve sænkeborde, som er elektriske, gasdrevne og justerbare ved håndkraft.

Opskriften på det ergonomiske kontor

Som du kan forstå, indebærer opskriften på det ergonomiske bord et hæve sænkebord, der kan justeres i højden. På den måde kan du stå op og arbejde i løbet af dagen, og det kan gøre en stor forskel for din ryg, din forbrænding og din fordøjelse. Ultimativt kan det give dig mere energi og overskud til at udføre et godt stykke salgs- eller marketingsarbejde.

Derudover skal kontoret naturligvis også indeholde en god stol. Denne skal kunne justeres ikke bare i højden, men også i vinklen på sædet og ryglænet. Så kan du nemlig variere dine siddestillinger i løbet af dagen, hvilket er langt det sundeste. På den måde kan du undgå unødige smerter og gener, der påvirker din performance negativt.

Sidst, men ikke mindst kræver arbejdet foran computeren en god og stor skærm. Denne bør være adskilt fra tastaturet for din rygs og nakkes skyld. Godt lys er også helt nødvendigt for at skabe et godt arbejdsmiljø. Når alle disse ting er på plads, har du de bedste betingelser for at sælge biler med stor succes.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...