Digital Servicebog

Digital Servicebog havner i e-Boks

Nu kan bilejere tilgå bilens oplysninger via den Digitale Servicebog i e-Boks app'en

18. januar 2020 af Christian Birkekvist

Det skal være slut med at rode rundt i handskerummet efter bilens servicebog, når slæden er på værksted. Samarbejdet mellem Digital-Servicebook.com og e-Boks betyder, at man nu kan tilgå servicebogen digitalt i e-Boks’ app’en uanset, hvilket bilmærke der er tale om. For bilejere skal det skabe en større sikkerhed.

Digital Servicebog skal komme milliard-svindel til livs

En rapport fra Europa-Parlamentets research-enhed viser, at europæiske forbrugere hvert år snydes for op imod 65 milliarder kroner. Det sker især pga. manglende dokumentation og svindel med bilernes kilometertal i forbindelse med salg. Men det skal den Digitale Servicebog komme til livs. 

Funktionen øger sikkerheden

Der er altid risiko for at oplysninger bliver væk eller ændres, når servicebogen er i papirform. Digital Servicebog skal sikre løbende registrering af bilens kørte kilometer, og dermed øge bilens gensalgsværdi. Ved køb af brugt bil skal man med et par hurtige klik kunne tjekke om sælgerens oplysninger, vedrørende kilometerstand og servicebesøg, er korrekte.

Sådan får du mere for din brugte bil

Digital Servicebog

Find Digital Servicebog i e-Boks app

For nyligt lancerede e-Boks en ny app - e-Boks Plus - som tilbyder en række nye funktioner. I den nye app finder man funktionen Digital Servicebog, og det er her man som bilejer fremover vil kunne tilgå oplysninger om ens bil. 

Er du allerede bruger hos Digital-Servicebook.com, vil du komme direkte til din oversigt over køretøjer, når du tilgår den digitale servicebog. Hvis du er ny bruger, vil du blive bedt om at indtaste et kodeord samt acceptere vilkårene for servicen, første gang du åbner den Digitale Servicebog i app’en. e-Boks vil automatisk overføre din e-mail og telefonnummer. 

Tilføj din bil i Digital Servicebog

For at tilføje din bil i Digital Servicebog-funktionen, skal du trykke på den blå knap øverst til højre, hvor der står “Tilføj et køretøj”. Indtast bilens nummerplade og tryk “søg”. Herefter kommer bilen frem. Husk at vælge værksted. Hvis dit normale værksted ikke er der, vælger du “mit værksted er ikke på listen”. 

Herefter vil du kunne se din bils logbog og info omkring bilen inde i Digital Servicebog-funktionen. Har du fået lavet service på din bil hos et af de værksteder, der benytter Digital Servicebog, vil du kunne se alle servicedata. 

Hvis der ikke er servicedata i Digital Servicebog?

Hvis der ikke er nogen servicedata på din bil, kan du anmode om servicedata ved at trykke på knappen “Anmod om servicedata”. Herefter vil Digital-Servicebook forsøge at indhente data fra eksterne systemer, som producenter, forhandlere og værksteder. 

Du kan også søge efter et værksted, som benytter Digital Servicebog. Vælger du at bruger et af disse værksteder, vil alle servicedata fremover automatisk blive overført til din Digitale Servicebog. Herefter kan du tilgå dem direkte i e-Boks app’en.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...