Har du nogensinde overvejet at montere et GoPro inde i dit hjul på bilen?

Spørgsmålet inden nogensinde har stillet: Kan jeg montere et GoPro-kamera inde i mit bildæk? Svaret er ja, og her i artiklen kan du se, hvordan optagelsen ser ud.

9. august 2020 af Anders Richter

Indenfor bilverdenen findes der ikke noget kaldet dumme spørgsmål, og hvis der er, så er det vores ansvar på Bil Magasinet at få dem besvaret. Eksempelvis har vi tidligere besvaret spørgsmålet om, hvad de sorte prikker i din forrude er til? Og i denne artikel skal vi kigge videre på noget af det, du sikkert har undret dig over, uden nogensinde at tænke over det.

For hvordan ser dit bildæk når du kører – fra indersiden? Se det er et rigtig godt spørgsmål, og noget der har været umuligt at besvare før i dag, hvor kameraerne er kommet ned i en nærmest mikroskopisk størrelse. 

Den amerikanske YouTube-kanal Warped Perception satte sig for at finde ud af det, da de specialiserer sig i at lave videoer af nogle af de ting, vi egentlig bare tager for givet. Og det har givet nogle helt unikke optagelser, der giver en noget større forståelse af, hvor meget dit bildæk egentlig skal kunne holde til, når det kører. 

Se videoen herunder, og husk også at Bil Magasinet har en ny video på YouTube hver uge. Abonnér på vores kanal, på den måde får du en besked, så snart den nye video er klar. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...