Dæk

Alt om Dæk samlet på et sted

På Bil Magasinet holder vi dig opdateret om dæk og fælge. Vi skriver om alle slags dæk. Billige dæk, brugte dæk, sommerdæk, vinterdæk og fælge med dæk og tilbehør. Du får nyheder og guides om alt inden for dækbranchen.

Få nyheder om dæk fra bl.a. Michelin, Continental, Goodyear og Delinte. Og se vores guides og tips her på siden om vinterdæk, sommerdæk, helårsdæk, pig dæk og dæktryk. Find ud af præcis, hvilke dæk din bil har brug for, lige her på siden.

Seneste nyt om dæk

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Vinterdæk

De fire “gummi”-sko til vores ven i garagen er nødvendige, for at bilen kan køre optimalt. Ligesom vi ikke ville løbe et maraton i badesko, har bilen brug for ordentligt fodtøj. Hvad det er, afhænger meget af forhold og formål. Om vinteren bør man anskaffe sig vinterdæk til sin bil. Men det kan være svært at belsutte sig for, hvilke man skal købe. Bil Magasinet har testet en række vinterdæk på det danske marked, og vi giver dig overblikket. Læs mere her.

 

Sommerdæk

Når solen endelig kigger frem og temperaturen stiger, så kan du godt smide vinterdækkene tilbage i garagen og hoppe over på sommerdæk i stedet for. Men ligesom med vinterdækkene, kan det være svært at beslutte sig for, hvilke sommerdæk man skal købe. Vi har her på Bil Magasinet testet flere forskellige sommerdæk, for at finde ud af, hvilke der er bedst. Få svaret her.

Læs mere om Dæk